Ant apdovanojimų šventės kilimo - žavioji K.Minogue su seserimi

Trečiadienio vakarą muzikos gerbėjų žvilgsniai prikaustyti prie Londono O2 arenos, kur bus įteikti Britų muzikos apdovanojimai. 34-ąjį sykį rengiamoje ceremonijoje bus apdovanoti geriausi britų ir užsienio muzikos atlikėjai – nemažai jų ir dainuos scenoje. Iki ceremonijos likus porai valandų, garsenybės pradėjo rinktis į areną – gausiai susirinkusiems gerbėjams linkėjimus ir oro bučinius siųsdamos nuo raudonojo kilimo.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-19 20:33, atnaujinta 2018-02-16 03:05

Viena pirmųjų į ceremoniją atvyko rožinės ir baltos spalvų suknele be petnešėlių pasidabinusi dainininkė Ellie Goulding – beje, pernai koncertavusi ir Vilniuje. Ellie pretenduoja į tris apdovanojimus, tarp jų – ir Metų atlikėjos.

Kita Lietuvoje viešėjusi dainininkė Sophie Ellis-Bextor pasipuošė santūresne juoda suknele. Atlikėja Katy B stebino raudona suknele su peršviečiamomis detalėmis, o dainininkė Pixie Lott pasirinko nugarą apnuoginantį drabužį.

Dainininkas Conoras Maynardas prie mėlyno kostiumo priderino sportinius batelius, o ceremonijos vedėjas Jamesas Cordenas pasidabino smokingu. Aiktelėti privertė kūną aptempiančia spindinčia suknele pasidabinusi atlikėja Lily Allen. Dainininkė Jessie J irgi neatsiliko - dėmesį traukė mėlynais lūpų dažais ir kūno spalvos kostiumu gilia iškirpte.

Daug žvilgsnių sulaukė ir stilinga juoda suknele pasidabinusi žavioji australų atlikėja Kylie Minogue - į ceremoniją ji atvyko kartu su seserimi, atlikėja ir TV laidų vedėja Dannii.   Britų muzikos apdovanojimų ceremonijoje numatyti aštuoni pasirodymai – koncertuos „Arctic Monkeys“, „Bastille“, E.Goulding, Bruno Marsas, Beyonce ir kitos ryškiausios žvaigždės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?