M.Cyrus gastroles užplūdo skundų lavina

Prieštaringai vertinamas Miley Cyrus pasaulines gastroles, kaip pranešama, vos po dviejų koncertų užplūdo skundų lavina dėl jos darkymosi su seksualine potekste.

Miley Cyrus pasaulines gastroles vos po dviejų koncertų užplūdo skundų lavina dėl jos darkymosi su seksualine potekste.<br>AP nuotr.
Miley Cyrus pasaulines gastroles vos po dviejų koncertų užplūdo skundų lavina dėl jos darkymosi su seksualine potekste.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-21 16:46, atnaujinta 2018-02-16 01:32

Hito „Can't Be Tamed“ atlikėja gastroles „Bangerz“, per kurias numatyta 60 koncertų, praėjusią savaitę pradėjo Vankuveryje Kanadoje, o sekmadienį koncertavo Takomoje Vašingtono valstijoje.

Koncertų metu buvusi „Hanos Montanos“ žvaigždė vaizduoja oralinį seksą su vyru, kuris būna užsidėjęs Billo Clintono kaukę, graibo šokėjo užpakalį ir žingsniuoja po sceną su triko, papuoštu kanapės lapo piešiniu.

Dainininkės vadybininkus, kaip pranešama, užplūdo pasipiktinusių tėvų skundai ir sklinda gandų, kad kai kurių arenų vadovai grasina atšaukti koncertus.

Šaltinis Australijos muzikiniam tinklaraščiui „The Fix“ sakė: „Miley vadovybę užplūdo skundai, daugiausia tėvų, juose raginama nutraukti visas gastroles.

Jos komanda, įskaitant vadybininkus, įrašų studijos bosus ir visus gastrolių darbuotojus, tarp jų – direktorių, kostiumų skyrių ir choreografus, buvo sušaukta į skubų pasitarimą, nes arenos visose JAV grasina atšaukti šou“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.