Į „Oskarą“ vėl pretenduojanti J.Lawrence traukiasi iš kino

Vien pernai aštuonis svarbius vaidmenis sukūrusi aktorė Jennifer Lawrence traukiasi iš didžiojo ekrano.

2013 metais J.Lawrence sukūrė 8 vaidmenis. Aktorė patikino, kad jaučiasi pervargusi ir kuriam laikui traukiasi iš kino industrijos.<br>AP nuotr.
2013 metais J.Lawrence sukūrė 8 vaidmenis. Aktorė patikino, kad jaučiasi pervargusi ir kuriam laikui traukiasi iš kino industrijos.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 23, 2014, 5:27 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 12:26 AM

Prodiuseris Harvey Weinsteinas, kuris dirbo kartu su Jennifer kuriant filmą „Optimisto istorija“ (angl. „Silver Linings Playbook“), patikino, kad poilsį aktorė užsitarnavo: „Ji ketina padaryti ilgą pertrauką. Artimiausius vienerius metus ji nedarys nieko. Ji nepaliaujamai dirbo ir nusipelnė pailsėti“.

Panašu, kad J.Lawrence mėgausis atostogomis naujame name Didžiojoje Britanijoje. Čia ji turėtų įsikurti su mylimuoju Nicholasu Houltu. J.Lawrence kiekviena proga pabrėžia, kad jos santykiai su šiuo kukliu vaikinu yra puikūs.

Jennifer — viena jauniausių „Oskaro“ statulėlės savininkių per visą istoriją. Aktorė šį apdovanojimą pernai pelnė už užsispyrusios našlės vaidmenį romantinėje dramoje „Optimisto istorija“. Šiemet ji pretenduoja į dar vieną „Oskaro“ apdovanojimą – J.Lawrence nominuota geriausios antro plano aktorės kategorijoje už vaidmenį filme „Amerikietiška afera“.

Mergina aktorės karjerą pradėjo sulaukusi 14 metų. Tada ji išvyko į Niujorką, kad rastų agentą ir taptų aktore. Paauglė sėkmingai pasirodė kelių agentūrų atrankose.

Jennifer baigė mokyklą eksternu ir dar aktyviau pasinėrė į vaidmenų medžioklę.

2006-aisiais ji debiutavo nedideliu vaidmeniu televizijos filme, tikėjosi gauti pagrindinį vaidmenį „Saulėlydyje“, bet ją nurungė Kristen Stewart.

Po dvejų metų J.Lawrence nusifilmavo režisieriaus Guillermo Arriagos filme „Deganti lyguma“ (aktorei pelnė Marcelo Mastroianni prizą Venecijos kino festivalyje), po to buvo „Vinterio kaulai“, pelnę jai „Oskaro“ nominaciją.

Į tvirto būdo, ryžtingos Ketnis Everdin vaidmenį juostoje „Bado žaidynės“ pretendavo per trisdešimt aktorių, bet jis atiteko J.Lawrence. Jos kandidatūrai pritarė knygos „Bado žaidynės“, pagal kurią buvo pastatyta ši kino juosta, autorė ir viena prodiuserių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.