Žvaigždžių dukrai S.Cruise - bėdos dėl per didelio rūbų kiekio

Vienai stilingiausių Holivudo žvaigždžių atžalų Suri Cruise (7m.) - bėdos dėl per didelio kiekio drabužių. Britų spauda praneša, kad po skyrybų su Tomu Cruise’u (51 m.) aktorė Katie Holmes (35 m.) stengiasi dukrą pratinti prie normalaus gyvenimo. Aktorė neva nori, kad dukra gyventų paprastos Niujorko moksleivės gyvenimą. Tačiau pagalius į ratus kiša Suri tėvas Tomas.

Garsūs Suri tėvai nesutaria, kiek ir kokių rūbų mergaitei reikia.<br>"Bull Press" nuotr.
Garsūs Suri tėvai nesutaria, kiek ir kokių rūbų mergaitei reikia.<br>"Bull Press" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 25, 2014, 11:59 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 11:13 PM

K.Holmes savo stilingosios septynmetės dukros rūbams kas mėnesį skiria 100 tūkst. dolerių (apie 260 tūkst.litų). Regis, suma milžiniška, tačiau Suri rūbams dar didesnę sumą skiria jos tėvas.

Pastarąjį mėnesį jis dukrelei atsiuntė drabužių siuntinį, vertą 150 tūkst. dolerių. T.Cruise’as teisinosi, kad šiuos rūbus gavo nemokamai ir nemato nieko blogo tokiame dukrelės lepinime.

Galbūt tokį T.Cruise’o geranoriškumą paskatino ir pasklidusi žinia, kad jo buvusi žmona jau keletą mėnesių susitikinėja su aktoriumi Jamie Foxxu (46 m.). Tiesa, Jamie šios žinios nekomentuoja. „Per daug gerbiu T.Cruise’ą”, - viename interviu teigė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.