C.Delevingne mylimoji M.Rodriguez paviešino pikantišką nuotrauką

Filmo „Greiti ir įsiutę“ žvaigždė Michelle Rodriguez antradienio popietę išties įkaitino gerbėjų kraują – 35-erių moteris savo „Instagram“ paskyroje pasidalijo itin pikantiška nuotrauka. M.Rodriguez  gamtos apsuptyje mėgaujasi ramybe ir medituoja visiškai nuoga. Tikima, kad aktorę nufotografavo jos mylimoji – 21-erių supermodelis Cara Delevingne.

35-erių moteris savo „Instagram“ paskyroje pasidalijo itin pikantiška nuotrauka.<br>„Instagram“ nuotr.
35-erių moteris savo „Instagram“ paskyroje pasidalijo itin pikantiška nuotrauka.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 27, 2014, 10:46 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 9:38 PM

Atrodo, kad blogos mergaitės įvaizdį susikūrusi M.Rodriguez neketina atsilikti nuo savo merginos, kuri vos prieš keletą dienų paviešino ne ką mažiau intriguojančią nuotrauką. Tiesa, C.Delevingne šiek tiek pasikuklino ir dailų užpakaliuką įspraudė į vyriškas trumpikes primenančias kelnaites.

Primename, kad visai neseniai M.Rodriguez patvirtino gandus ir atvirai prabilo apie romaną su 14 metų jaunesne podiumo žvaigžde.

„Mums sekasi tiesiog puikiai. Kai vos tik ėmėme susitikinėti, supratau, kad ji nuostabi ir kad kartu praleisime geriausias akimirkas. Cara – išties kieta, tikrai nenorėtumėte su ja susipykti“, – rėžė M.Rodriguez.

6 savaites trunkantys santykiai poros gerbėjų nenustebino – Cara ne kartą yra viešai pareiškusi, kad ją domina tiek vyrai, tiek moterys, o apie M.Rodriguez biseksualumą kalbos sklandė jau ilgus metus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.