K.Westas prisipažino liūdintis dėl vieno dalyko

Skandalingasis reperis Kanye Westas, šiuo metu besimaudantis šlovės spinduliuose ir besidžiaugiantis šeimos laime su gražuole sužadėtine Kim Kardashian ir jų dukra North West, rodos, turi išties pavydėtiną gyvenimą. Tačiau tėvystės džiaugsmus ir palaimą dėl vis didėjančios gerbėjų armijos temdo prieš 7 metus mirusios motinos ilgesys.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 27, 2014, 10:46 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 9:38 PM

„Pastarieji 10 metų buvo tiesiog fantastiški. Buvo daug pakilimų ir nuopuolių, klaidų ir laimėjimų. Tačiau yra tik vienas dalykas, dėl kurio aš gailiuosi. Tik vienas dalykas, kurį norėčiau pakeisti visoje šioje įvykių virtinėje. Gailiuosi, kad mano velionė motina taip ir neišvydo savo anūkės“, – jausmingą kalbą per vieną savo koncertų rėžė K.Westas.

Žodžio kišenėje neieškantis reperis motinos neteko prieš 7 metus. 58-erių moters gyvybė užgeso dėl komplikacijų, atsiradusių po krūtinės mažinimo ir riebalų nusiurbimo operacijos.

„Po motinos mirties buvo metas, kai nebijojau rizikuoti gyvybe, nes nebemačiau gyvenimo prasmės. Dabar turiu 2 ypatingus žmones, dėl kurių verta gyventi, – jie atstoja man visą pasaulį“, – per Kris Jenner pokalbių laidą  yra teigęs K.Westas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.