C.Shiffer atsisakė „išnuomoti“ save arabų princui

Supermodelis Claudia Shiffer paviešino dar negirdėtas ir intriguojamas savo biografijos detales. Stulbinamo grožio moteris atskleidė, kad kadaise už pasimatymą su ja vienas arabų princas pasiūlė išties apvalią sumelę. Incidentą dabar prisimenanti moteris džiaugiasi, kad nesiryžo šiai avantiūrai, kuri galėjo aprūpinti ją ilgam laikui.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-28 21:57, atnaujinta 2018-02-15 20:04

„Veikiausiai pats keisčiausias atvejis mano karjeroje buvo tuomet, kai susidūriau su vienu arabų princu. Jis pasiteiravo, ar galėtų „išsinuomoti“ mane vienam vakarui – tam, kad palaikyčiau jam kompaniją per vakarienę. Už tai jis buvo pasiryžęs atseikėti net pusantro milijono dolerių.

Aš atsisakiau, tačiau tikrai žinau, kad kitas manekenes pasiūlymas sugundė. Tačiau asmeniškai man –  buvo kalbama visai ne apie pinigus. Man buvo kur kas svarbiau žengti gatve pakelta galva ir didžiuotis tuo, ką darau“, – portalui „MailOnline“ teigė vokiečių supermodelis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.