Aktorė W.Ryder: „Moteris turi senti oriai“

Gražuolė Holivudo aktorė Winona Ryder jau visai netrukus papuoš naujausią žurnalo „Red“ viršelį. O štai per interviu leidiniui garsenybė atskleidė savo požiūrį į plastinę chirurgiją ir senėjimą, pasipasakojo apie savo garderobą ir prisipažino be galo mylinti savo kolegę.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 2, 2014, 10:27 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 7:25 PM

42-ejų žvaigždė prisipažino, kad itin gerbia vyresnio amžiaus aktores, kurios senėjimą priima kaip natūralų, neišvengiamą reiškinį ir nevarsto plastinės chirurgijos klinikų durų.

„Tikiu, kad kiekviena moteris turi senti oriai. Su amžiumi tampame dar gražesni ir nuostabesni. Žinoma, negaliu blogu žodžiu minėti tų, kurie tobulinasi savo išvaizdą skalpeliu ar injekcijomis, tačiau pati niekada nesiryžčiau tokiai avantiūrai. Daugelis mano, kad aš, rodos, nė nesenstu – metai iš metų atrodau taip pat. Tačiau tai netiesa. Aš senstu, tačiau jaunystę palaikyti man padeda auksines rankas turintys vizažistai ir stilistai“, – teigia W.Ryder.

Aktorė taip pat papasakojo, kad iš visos širdies myli ir labai vertina kolegę Heleną Mirren, su kuria W.Ryder palaiko itin šiltus santykius. „Helena – nuostabus žmogus. Ji visada su manimi elgiasi gražiai, niekada nepalieka bėdoje ir yra iki skausmo miela. Tiesiog negaliu nustoti ja žavėtis“, – prisipažino W.Ryder.

Per interviu aktorė prabilo ir apie savo garderobą. W.Ryder teigė, kad jos drabužių spinta pasipildo kur kas rečiau, nei daugelis mano. O paklausta apie stilių, aktorė prisipažino dievinanti vintažinius apdarus.

„Nesuku galvos dėl to, ką vilktis artėjant svarbiems renginiams. Dažnai renginiuose pasirodau su jau vilkėtais apdarais. Žinau, kad daugelis aktorių gėdijasi antrąsyk vilkėti tą pačią suknelę, tačiau aš to tiesiog nesuprantu. Kam išmesti ar tolimiausiose lentynų kampuose slėpti rūbą, kuris tau išties patinka?“ – retoriškai klausia aktorė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.