Bendra Holivudo žvaigždžių nuotrauka pagerino „Twitter“ rekordą

„Oskarų“ teikimo ceremonijos ne kartą buvo pavadintos itin nuobodžios ir pernelyg oficialios, tačiau 86-asis kartas, regis, viską apvertė aukštyn kojomis. Jau antrąjį kartą ceremoniją vedusi JAV komikė Ellen DeGeneres buvo pasiryžusi įpūsti naujų vėjų ir apdovanojimus padaryti šiek tiek šiuolaikiškesnius. Humoro jausmo nestokojančiai televizijos laidų vedėjai, rodos, tai kuo puikiausiai pavyko.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 3, 2014, 5:26 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 6:24 PM

Užkietėjusi socialinio tinklo „Twitter“ vartotoja nusprendė įgyvendinti tai, ko nebuvo nė per vieną apdovanojimų ceremoniją. Komikė pasiryžo padaryti „selfie“ (kai fotografuojama save) tipo nuotrauką, kurioje su ja nusifotografavo ir būrys Holivudo žvaigždžių. Kamerai šypsojosi Julia Roberts, Bradas Pittas ir Angelina Jolie, Jennifer Lawrence, Kevinas Spacey, Lupita Nyong'o, Meryl Streep, o iš kairės pusės buvo matyti ir ilgaplaukis Jaredas Leto, kuriam sunkiai sekėsi įtilpti į kadrą. Nuotrauką darė ne kas kitas, o žavusis Bradley Cooperis.

Prie nuotraukos buvo ir prierašas: „Jei tik Bradley ranka būtų buvusi ilgesnė... Geriausia visų laikų nuotrauka.“

Per mažiau nei valandą „Twitter“ socialiniame tinkle esančia nuotrauka buvo pasidalinta daugiau nei milijoną kartų, o šiuo metu pasidalinta daugiau kaip 2,5 mln. kartų. Rodos, internautai tiesiog pamišo vienoje nuotraukoje išvydę tiek daug įžymybių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.