87-erių „Playboy“ bosas išdykauja su triskart jaunesne žmona

Garbus amžius – ne rodiklis atsisakyti linksmybių. Bent jau taip mano „Playboy“ įkūrėjas Hughas Hefneris. Balandžio 9 dieną jam sueis 88-eri, tačiau akies krašteliu pažvelgus į smagių dalykų kupiną jo gyvenimą, energijos garsiausiam pasaulio pleibojui pavydėti galėtų ne vienas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 5, 2014, 8:26 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 4:35 PM

Kiek daugiau nei prieš metus 27-erių gražuolę Crystal Harris vedęs vyras nevengia smagių vakarėlių. Jo mylimoji socialiniuose tinkluose nuolat dalijasi judviejų nuotraukomis, kuriose matyti, kaip įsimylėjėlių pora leidžia laiką kartu. „Žaidimų naktis“, – po paskutine jų abiejų nuotrauka parašė Crystal. Joje ji ir Hughas pozuoja žaismingai prikandę iškištus liežuvius, atrodo smagiai nusiteikę.

Nuotrauka sulaukė didelio komentatorių dėmesio. Dauguma jų žavėjosi nesenstančiu Hughu ir net spėliojo gal jis naudoja botoksą ar veido patempimo procedūras.

H.Hefneris anksčiau buvo vedęs du kartus. Su antrąja žmona Kimberley Conrad, kuri taip pat yra buvusi „Playmate“, jis išsiskyrė 2010 metais; prieš skyrybas jie dar ilgą laiką gyveno atskirai. Jo pirmoji santuoka su Mildred Williams skyrybomis baigėsi 1959 metais.

Crystal vyras ketino vesti dar 2011 metų birželį, tačiau buvusi manekenė nenorėjo skubėti ir vestuves atšaukė. Po metų „Playboy“ įkūrėjas dar kartą pasipiršo ir pora 2013 metus sutiko jau kaip vyras ir žmona.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.