A.Leibovitz albume - provokuojančios žvaigždžių nuotraukos

Amerikiečių fotografę Annie Leibovitz žino turbūt kiekvienas bent truputį besidomintis mada ar užsienio žvaigždžių gyvenimu. Garsiausi pasaulio muzikantai, aktoriai, politikai ir sportininkai ne kartą atsidūrė jos taikiklyje. Jų nuotraukos buvo spausdinamos tokiuose leidiniuose kaip „Rolling Stone“, „Vanity Fair“ ar „Vogue“.

Whoopi Goldberg.<br>A.Leibovitz nuotr.
Whoopi Goldberg.<br>A.Leibovitz nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 6, 2014, 6:32 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 3:51 PM

Dailią suknelę vilkinti Nicole Kidman, vonioje nuoga besimaudanti Whoopi Goldberg, elegantiškais aukštakulniais apsiavęs Carlas Lewisas ar nespalvotoje nuotraukoje su bikiniu įsiamžinusi Ellen DeGeneres. Visi jie ir dar daugiau garsenybių pateko į leidyklos „Taschen“ išleistą limituoto tiražo albumą. Jo kaina pardavime siekia 1,75 tūkst. svarų (7 tūkst. litų), rašo dailymail.co.uk.

„Buvo sunku sukurti knygą, kuri šiaip jau nėra įprasta knyga. Ja grožėtis reikia per atstumą ir į vienu metu žiūrėti tik į vieną nuotrauką“, – sako A.Leibovitz. Kai kuriems darbams fotografę įkvėpė ir kiti garsūs menininkai. Pavyzdžiui, nuotraukoje, kurioje vaizduojamas muzikantas Davidas Byrne, galima išvysti belgų siurrealisto Rene Magritte piešinių stilių.

Kai kurios nuotraukos albume – dar niekuomet niekur nerodytos. Juodos ir baltos spalvų ornamentais dekoruotas albumas – storu viršeliu, jis ypač patiks mėgstantiems kolekcionuoti fotografės darbus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.