Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Atlikėja N.Minaj paviešino pikantiškas nuotraukas

Nuogumo nevengianti pikantiškų formų atlikėja Nicki Minaj nusprendė pamaloninti savo „Twitter“ paskyros sekėjus keliomis kraują kaitinančiomis nuotraukomis. „Selfie“ tipo nuotraukas nuogut nuogutėlė dainininkė padarė savo vonioje, nuo galvos iki kojų apsiliejusi vandeniu. Tai reta proga pamatyti N.Minaj be įprastai ryškaus ir kruopščiai atlikto makiažo.

Atlikėja N.Minaj paviešino pikantiškas nuotraukas.<br>„Twitter" nuotr.
Atlikėja N.Minaj paviešino pikantiškas nuotraukas.<br>„Twitter" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 6, 2014, 6:31 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 3:51 PM

Nuotraukose puikiai matyti liaunas atlikėjo liemuo ir plastinėmis operacijomis pakoreguota įspūdingo dydžio krūtinė. Pripažinkime, be makiažo buvusi amerikietiško „X faktoriaus“ teisėja atrodo išties neatpažįstama.

Visai neseniai N.Minaj gerbėjus nustebino pareiškimu, kad širdyje ji – tikra namisėda. „Esu namisėda. Visą mėnesį vakarais žiūrėdavau filmą „Ir velnias dėvi „Prada“, iki tol, kol užmigdavau. Taip pat galiu valandų valandas praleisti žiūrėdama „Investigation Discovery“ kanalą – jis mano mėgiamiausias. Ir, beje, labai mėgstu skalbti“, – prisipažino N.Minaj ir nekukliai pridūrė, kad ji yra ir pati geriausia kulinarė pasaulyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.