K.Perry prabilo apie skandalingą bučinį su M.Cyrus

Vos prieš keletą savaičių įvykęs akibrokštas, kai per vieną iš savo koncertinio turo pasirodymų skandalingoji atlikėja Miley Cyrus pabučiavo kolegę Katy Perry, rodos, nebus pamirštas dar ilgą laiką. Šį kartą „auka“ tapusi K.Perry nusprendė netylėti ir papasakoti apie kiek netikėtą bučinį ir atskleisti priežastį, dėl ko ji kaipmat atsitraukė nuo vulgarumu pasižyminčios M.Cyrus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 6, 2014, 12:29 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 4:13 PM

„Aš tiesiog priėjau prie jos norėdama draugiškai, moteriškai pabučiuoti, na, žinote, taip, kaip tai daro seniai nesimatę geri bičiuliai. Ir tuomet ji palenkė savo galvą, norėdama mane pabučiuoti aistringiau, o man neliko nieko kito, kaip tik nedelsiant atsitraukti. Tik vienas Dievas žino, kur yra buvęs tas nepadorus liežuvis!“ – per  televizijos kanalo „Chanel 7“ laidą „Sunrise“ teigė K.Perry.

Atstumtoji M.Cyrus, rodos, visai nesutriko dėl nepavykusio bučinio ir toliau tęsė savo gašlų pasirodymą. Primename, kad prieštaringai vertinamas Miley Cyrus pasaulines gastroles vos po dviejų koncertų užplūdo skundų lavina dėl jos darkymosi su seksualine potekste.

Koncertų metu buvusi „Hanos Montanos“ žvaigždė vaizduoja oralinį seksą su vyru, kuris būna užsidėjęs Billo Clintono kaukę, graibo šokėjui užpakalį ir žingsniuoja po sceną su triko, papuoštu kanapės lapo piešiniu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.