Pirmagimį sūpuojantis S.Cowellas tvirtina, kad gimė būti tėvu

Vos neseniai pirmagimio susilaukęs aštrialiežuvis Simonas Cowellas prisipažino nesitikėjęs tokios stiprios ir akimirksniu užplūdusios meilės pirmą sykį išvydus savo sūnų. Kadaise užkietėjusio viengungio etiketę pelnęs britiškojo „X faktoriaus“ teisėjas S.Cowellas dabar tvirtina, kad tiesiog gimė būti tėvu. Tiesa, dar prieš sūnui išvystant šį pasaulį žvaigždės galvoje sukosi visai kitokios mintys.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 6, 2014, 7:17 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 3:51 PM

2 Jorkšyro terjerus auginantis S.Cowellas mylimajai prieš gimdymą pateikė išties keistą klausimą: „O kas, jei šunys man patiks labiau nei sūnus?“ Tačiau Lauren Silverman nesutriko ir kaipmat atsakė, kad viskas bus gerai. Ir štai vos po kelių akimirkų S.Cowellas įtikėjo mylimosios žodžiais – pirmą sykį išvydęs sūnų jis pajuto neįprastą ryšį, o jo akyse ėmė tvenktis ašaros.

Pora savo sūnų Ericu pavadino mirusio S.Cowello tėvo garbei. „Kai žiūriu į sūnų, visuomet galvoju apie savo tėtį – ir tai yra tiesiog nuostabu“, – teigia pramogų pasaulio žvaigždė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.