Skandalingai išsiskyrę Sealas ir H.Klum - vėl kartu?

Žinia, kad dainininkas Sealas (tikrasis vardas Selas Henry Samuelis) ir modelis Heidi Klum nusprendė pasukti savais keliais, pramogų pasaulyje prilygo bombos sprogimui – neįprastomis aplinkybėmis susipažinusi pora buvo laikoma pavyzdine. Nors pora dievagojosi, kad jų santykiai nutrūko amžiams, panašu, kad po dviejų metų gyvenimo atskirai Sealas ir H.Klum vėl suartėjo.

Atsisveikindami H.Klum ir Sealas šiltai apsikabino, pasibučiavo į lūpas.<br>AOP nuotr.
Atsisveikindami H.Klum ir Sealas šiltai apsikabino, pasibučiavo į lūpas.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-03-06 19:07, atnaujinta 2018-02-15 15:51

Antradienį buvę įsimylėjėliai kartu praleido dieną. Su jais kartu buvo ir H.Klum dukra Leni, iš buvusios modelio draugystės su verslininku Flavio Briatore. Fotografai užfiksavo, kaip atsisveikindama pora šiltai apsikabino, pasibučiavo į lūpas.

Tokia žinia suglumino H.Klum gerbėjus. Modelis su buvusiu sutuoktiniu susitiko praėjus vos dviem dienoms po to, kai buvo paviešintos Heidi ir, tikėtina, jos naujojo mylimojo Vito Schnabelio nuotraukos. Per „Oskarų“ dūzges padarytoje nuotraukoje pora bučiavosi.

Šių metų sausio pabaigoje H.Klum išsiskyrė su buvusiu asmens sargybiniu Martinu Kirstenu, su kuriuo kartu išbuvo pusantrų metų. Kalbėta, kad būtent dėl jo iširo Heidi ir Sealo santuoka.

Dėl to garsiosios poros skyrybos prilygo karui. Sužinojęs, kad žmona jį iškeitė į asmens sargybinį, scenos žvaigždė įniršo. Nepaisydamas to, kad pats nepraėjus nė mėnesiui po skyrybų proceso pradžios susitiko su soulo muzikos atlikėja Delta Goodrem. Garsusis atlikėjas buvo pastebėtas jachtoje simpatiškos brunetės draugijoje – tuomet dar oficialiai vedęs vyras fotoobjektyvų nevengė.

„Jis ketina Heidi gyvenimą paversti košmaru. Atlikėją užgavo faktas, kad žmona gali taip greitai tapti laiminga su kitu.

Dabar Sealas nori iš Heidi išlupti kuo daugiau pinigų ir gauti teisę dažniau matytis su vaikais”, – tuomet pranešė Sealui artimi šaltiniai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.