Prabangiame J.Bieberio name įsikurs K.Kardashian sesuo Khloe

Justinas Bieberis gavo 1,2 mln. dolerių pelno pardavęs savo namus Kalabasase Kalifornijoje realybės televizijos žvaigždei Khloe Kardashian.

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2014-03-07 11:31, atnaujinta 2018-02-15 15:27

Hito „Baby“ atlikėjas sausio mėnesį iš to prabangaus namo išsikraustė ir persikėlė į Atlantą Džordžijoje.

Tai jis padarė po policijos kratos jo dabar jau buvusiuose namuose, kuri buvo atlikta pareigūnams vykdant tyrimą dėl vandalizmo – kaimyno namo apmėtymo kiaušiniais.

Tai buvo toli gražu ne pirmas dainininko konfliktas su vietos gyventojais toje aptvertoje teritorijoje – anksčiau jis buvo kaltinamas tuo, kad rengdavo triukšmingus vakarėlius ir dideliu greičiu važinėdavosi gatvėmis.

Tačiau dabar J.Bieberis perleido valdas Kh.Kardashian, už padidintą 7,2 mln. dolerių sumą, praneša tmz.com. 2012-aisiais jis tas valdas įsigijo už maždaug 6 mln. dolerių.

Kh.Kardashian naująjį pirkinį įsigijo po kito apsikeitimo namais – padavusi prašymą skirtis su vyru Lamaru Odomu ji anksčiau šiais metais pardavė šeimos namus Tarzenoje Kalifornijoje neseniai ištekėjusiai aktorei Kaley Cuoco.

Realybės televizijos šou „Keeping Up With the Kardashians“ žvaigždė jau pažįstama su vienu iš naujųjų savo kaimynų – jos sesuo Kourtney neseniai nusipirko netoliese esantį buvusios sporto žvaigždės Keyshawno Johnsono namą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.