Betmenui Ch.Bale'ui 43 metų žmona padovanos antrą atžalą

Christianas ir Sandra susituokė 2000-aisiais.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 9, 2014, 11:47 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 2:14 PM

Dabar buvo pranešta, kad pora padovanos broliuką arba sesutę savo dukrai Emmeline, kuriai netrukus sukaks devyneri.

Christianas ir Sandra susituokė 2000-aisiais.

Bale‘as pats gimęs keturių vaikų šeimoje Velse. Šiuo metu gyvena Kalifornijoje su mylima žmona Sibi Blazic. Christianas Bale‘as yra vienas talentingiausių ir universaliausių aktorių šiandienos kine.

Pirmą kartą pasaulis apie jį sužinojo, kai jam buvo vos 13-ka ir jis sukūrė puikų epizodinį vaidmenį Steveno Spielbergo filme apie II-ąjį Pasaulinį karą „Saulės imperija“.

Gerai žinomas britų aktorius Christianas Bale‘as pirmą kartą įsispraudė į Betmeno kostiumą ir iš karto pajuto savo naujojo amplua svarbą. Christianas susidūrė su rimtais iššūkiais ruošdamasis Betmeno vaidmeniui. Filmo režisierius Christopheris Nolanas pagrindinį aktorių rinkosi iš daugybės pasiūlymų. Ir nors Bale‘as visuomet buvo sąrašo viršuje, režisierius kurį laiką abejojo dėl jo... svorio.

Pasirodo, tuo metu, kai buvo renkamas aktorius Betmeno vaidmeniui, Ch.Bale‘as baiginėjo filmuotis „Mašiniste“. Pastarajam vaidmeniui aktorius buvo numetęs trečdalį savo svorio ir atrodė tikrai liesas. Betmeno gi vaidmuo reikalauja stotingos figūros.

Christianas per šešias savaites daug valgė ir į filmavimo aikštelę įžengė įspūdinga povyza puikiai tinkančia Betmeno vaidmeniui.

Ch.Bale'o 2011 m. yra pelnytas "Auksinis gaublys" kategorijoje "Geriausias antrojo plano aktorius" filme „Kovotojas”, o 2011 m. - "Oskaras" kategorijoje "Geriausias antrojo plano aktorius" filme „Kovotojas”.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.