Paaiškėjo skaudi R.Brando šou Vilniuje atšaukimo priežastis

Vasario 23-ąją Vilniaus Teatro arenoje šou turėjo surengti garsus britų komikas Russellas Brandas, tačiau pasirodymas buvo atšauktas, iki jo likus savaitei. Tada 38-erių komedijos garsenybė pranešė tik tiek, kad negali atvykti dėl svarbių asmeninių priežasčių, tačiau dabar jau pranešė apie jo šeimai tekusį sunkų išbandymą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 10, 2014, 2:02 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 1:33 PM

„Atsiprašau, kad suknisau pasirodymus. Mano mama blogai jaučiasi“, - socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbė R.Brandas, atšaukęs pasirodymus ne tik Baltijos šalyse, bet ir Švedijoje bei Didžiojoje Britanijoje.

Netrukus išplatintame vaizdo įraše komikas atskleidė, kad jo motinai Barbarai diagnozuotas krūties vėžys.

Tai jau trečias sykis, kai R.Brando motinai tenka grumtis su vėžiu. Kai būsimajai žvaigždei buvo aštuoneri, ji sirgo krūties vėžiu, metais vėliau įveikė gimdos vėžį.

Detaliai situacijos nekomentuojantis komikas užsiminė, kad jo motina laikosi tvirtai ir lanko su jos diagnoze susijusius susitikimus.

R.Brandas nuolat remia kovos su vėžiu akcijas ir kampanijas, raginančias moteris pasitikrinti dėl šios ligos.

Aktorius, TV ir radijo laidų vedėjas taip pat garsėja itin artimu ir šiltu ryšiu su savo motina – ji dažnai lydi R.Brandą į renginius ir filmų premjeras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.