„Marc Jacobs“ reklamoje – neįprastas M.Cyrus amplua

Naujausioje dizainerio Marco Jacobso reklaminėje kampanijoje skandalingoji Miley Cyrus sužavėjo nauju, kiek netikėtu vaidmeniu. Jokių nuogybių, jokio kyšančio liežuvio ir provokuojamų pozų – šį kartą fotosesijos rezultatai nustebino net ir pačius ištikimiausius atlikėjos gerbėjus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 11, 2014, 3:05 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 12:47 PM

„Marc Jacobs“ pavasario kolekcijai skirtoje fotosesijoje putlių lūpų M.Cyrus stebina tamsiais apdarais ir jai nebūdinga veido išraiška – atlikėja atrodo nuliūdusi, kone paskendusi savo mintyse. Aplinka taip pat ne itin džiugiai nuteikia – paplūdimyje sėdinti popmuzikos žvaigždė ir jai talkinančios manekenės, rodos, laukia ateinančios audros.

Dar sausio mėnesį paaiškėjo, jog fotografas Juergenas Telleris, nuolat bendradarbiaujantis su „Marc Jacobs“ bei rengiantis kone visas prekės ženklo fotosesijas, atsisakė dirbti kartu su vulgariąja M.Cyrus. Šį kartą plojimai už gražias nuotraukas atiteko britų fotografui Davidui Simsui, kuris yra dirbęs su tokiais prekės ženklais kaip „Balenciaga“, „Calvin Klein“ ir „Alexander McQueen“, praneša portalas dailymail.co.uk.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.