Senstanti aktorė Ch.Gainsbourg nespjauna į plastines operacijas

„Taigi nežinau kada, bet galbūt kažkada greitai“, - kalbėjo ji.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 12, 2014, 4:43 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 12:01 PM

Prancūzų ir anglų kino žvaigždė, kuriai yra 42-ji, iki šiol visada tvirtindavo, kad stengsis išvengti grožio peilio ir nori „išlikti natūrali“, tačiau dabar ji prisipažįsta, kad bėgant metams jos nuomonė šiuo klausimu greitai keičiasi.

„Man nepatinka senti, bet matau, jog tai vyksta. Man tai kelia didelį nerimą... Filmai man darosi sunkūs. Nenoriu, kad mane trikdytų išvaizda, kai matau save kokioje nors juostoje.

Todėl tikrai neturiu kito pasirinkimo kaip susitaikyti su faktu, kad senstu ir mano veidas darosi ne toks malonus, arba nesusitaikyti ir mesti vaidybą...“, – sakė ji interviu britų žurnalui „Marie Claire“

„Man tikrai sunku būti tokiame tarpsnyje – ne per sena, bet ir nebe jauna. Maniau, kad sulaukusi 40 pasieksiu to siaubo viršūnę, bet geriau nepasidarė. Viskas toliau blogėja.

Anksčiau galvodavau, kad tik patrauklūs žmonės tai išgyvena, bet galiu patikinti, kad ir paprastos moterys, tokios kaip aš – nors nemanau, kad esu bjauri – taip pat tai išgyvena gana sunkiai ...“, – kalbėjo Ch.Gainsbourg.

„Nesu įsitikinusi, jog pasijusčiau visiškai gerai (pasidariusi operaciją), bet negaliu pažadėti, kad to nedarysiu. Labai ilgą laiką buvau viena tų, kurie mano, kad svarbu „išlikti natūraliai“, bet dabar susiduriu su realybe ir truputį keičiu savo nuomonę.

Tai padeda... girdėjau, kad (pagalba) turėtų būti minimali, nepastebima ir ja reikia pasinaudoti anksti“, – sakė aktorė.

„Taigi nežinau kada, bet galbūt kažkada greitai“, - kalbėjo ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.