J.Travolta tikina niekuomet neišsiskirsiąs su K.Preston

Po plačiai nuskambėjusio gėjų skandalo daugelis pranašavo aktoriaus Johno Travoltos ir jo mylimosios Kelly Preston skyrybas. Užsienio žiniasklaidoje taip pat aidėjo kalbos apie tai, kad sugniuždyta moteris trokšta išsiskirti su žymiuoju sutuoktiniu, bet bijo, nes skyrybų atveju gali prarasti teisę į jųdviejų vaikų globą. Tačiau per išskirtinį interviu žurnalui „7 days“ J.Travolta pareiškė, kad nė už ką nepaliks savo partnerės.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 13, 2014, 8:12 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 11:44 AM

„Buvo metas, kai Kelly labai stebėjosi, kodėl aš vis dar esu su ja. Ji buvo įsitikinusi, kad vieną dieną aš ją vis vien paliksiu. Tačiau kartą jai pasakiau: „Nė nesvajok, liksiu su tavimi iki pat gyvenimo galo. Mes išsiskirsime tik tuomet, jei tu pati to norėsi“, – pareiškė J.Travolta.

Primename, kad skandalas dėl J.Travoltos lytinės orientacijos kilo dar 2012 metais. Tuomet keletas masažuotojų vyrų pareiškė, kad 59 metų aktorius prie jų lytiškai priekabiavo ir net siūlėsi su jais permiegoti. Dėl lytinio priekabiavimo aktoriui buvo iškeltas civilinis ieškinys.

Netrukus paaiškėjo, kad ne vienus metus J.Travoltos meilužiu buvo ir dabar jau buvęs jo asmeninis pilotas Dougas Gotterba.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: : Lithuanian challenges in Green Finance and Global Agenda