Pirmagimio besilaukianti S.Johansson nevengia gundančių apdarų

Vos prieš 10 dienų amerikiečių žurnalui „People“ pranešus, kad 29-erių Holivudo žvaigždė Scarlett Johansson ir jos sužadėtinis, 31-erių prancūzų žurnalistas Romainas Dauriacas laukiasi pirmojo vaiko, gražuolė aktorė pasirodė filmo „Kapitonas Amerika: žiemos karys“ premjeroje Holivude. Raudonuoju kilimu dailių kūno formų moteris žengė įsispraudusi į elegantišką siaurėjantį sijoną ir ganėtinai atvirą nėriniuotą korsetą. Per apdarą matėsi šiek tiek pūpsantis, dar visai mažas moters pilvukas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-03-14 18:22, atnaujinta 2018-02-15 10:11

Rodos, laime švytinti moteris pirmagimio džiaugsmą nori pasilikti tik sau ir mylimajam – iš poros iki šiolei nebuvo sulaukta jokių oficialių žinių apie užsimezgusią gyvybę. Tik štai aktorės kolegos, priešingai, labai noriai kalba apie bičiulės nėštumą.

„Pirmoji mano reakcija – džiaugsmas. Labai džiaugiausi dėl Scarlett. Antroji – na, supratau, kad reikės šiek tiek pakoreguoti filmavimų grafiką, tačiau jokių scenarijaus pakeitimų nebus“, – portalui „Collider.com“ teigė kompanijos „Marvel Studios“ prezidentas Kevinas Feige'as.

Tikima, kad 29-erių S.Johansson ir jos sužadėtinis R.Dauriacas pirmagimio susilauks jau rugpjūčio mėnesį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.