J.Timberlake'as su žmona J.Biel lepinasi poilsiu po Karibų saule

Vos prieš kelis mėnesius pasklido kalbos apie braškančią dainininko Justino Timberlake'o ir jo žmonos, žinomos aktorės Jessicos Biel santuoką. Pora kurį laiką retai kartu pasirodydavo viešumoje, nuo žinomo atlikėjo rankos dingo vestuvinis žiedas. Tačiau pora, panašu, paneigė gandus apie neva prieitą liepto galą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 20, 2014, 5:13 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 6:14 AM

Drauge jie buvo užfiksuoti atostogaujantys daugelio žvaigždžių pamėgtoje Barbadoso saloje. Pora romantiškai plaukiojo po Karibų jūrą, užsiėmė vandens sportu. Nuotraukose matyti, kad tiek Justinas, tiek Jessica - atsipalaidavę ir smagiai nusiteikę.

Gandai apie poros pykčius prasidėjo po to, kai Jessica neatvyko į „Saturday Night Live“ šou, kuriame pasirodė jos vyras. Moteris savo mylimąjį lydį į kone visus renginius, tad toks elgesys jai yra nebūdingas. Po šou dainininkas iki paryčių linksminosi vakarėlyje, o kur tuo metu buvo jo žmona – nėra aišku.

Dainininkas ir aktorė aukso žiedus sumainė po penkerių metų draugystės 2012 metų rudenį. Žinoma pora susituokė Italijos pietuose. Vestuvės buvo kruopščiai slepiamos, net ir vestuvių svečiai apie ceremonijos vietą sužinojo tik likus kelioms valandoms iki tuoktuvių. Vestuvių vieta buvo kruopščiai saugoma apsaugos darbuotojų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.