Madonnos gerbėjus šokiravo neskustos žvaigždės pažastys

Popscenos karalienė Madonna (55 m.) garsėja ne tik savo vokaliniais sugebėjimais, bet ir pritrenkiančia išvaizda. Nuolat savimi besirūpinanti moteris šokiravo gerbėjus, demonstruodama savo neskustas pažastis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 21, 2014, 1:42 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 5:44 AM

„Ilgi plaukai... Man tai nerūpi!“ – nuotrauką socialiniame tinkle „Instagram“ pakomentavo Madonna.

Šia prieštaringai vertinama fotografija Madonna išreiškė savo požiūrį į natūralumą ir laisvą meilę. Vis dėlto sunku sutikti su Madonna ir jos gerbėjais, kad tai – higieniška ar mažų mažiausiai estetiška.

Paskutiniu metu į Madonnos daržą krenta vis daugiau akmenų. 55-erių atlikėja per „Grammy“ ceremoniją buvo išrinkta viena nestilingiausių šventės svečių. Dainininkė ir jos sūnus tuomet pasipuošė vienodais dizainerio Ralpho Laureno kostiumais.

„Davidas norėjo, kad apsirengčiau taip, kaip jis. Todėl aš paklausiau“, - tuomet sakė Madonna.

Tiesa, ši miela scena su sūnumi – būdas pataisyti Madonnos, kaip motinos, įvaizdį. Praėjusių metų pabaigoje skandalą sukėlė internete Madonnos patalpinta nuotrauka, kurioje jos trylikametis sūnus Rocco laiko džino butelį. Geros mamos įvaizdžio sukurti nepadeda ir dainininkės meilės nuotykiai su dvigubai jaunesniais „berniukais-žaisliukais“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.