Trys speneliai L.Allen - ne kliūtis vaikščioti be liemenėlės

Tris spenelius turinti atlikėja Lily Allen nesidrovi į gatvę išeiti be apatinių drabužių. Liemenėlę namuose dažnai paliekanti popmuzikos žvaigždė fotografų buvo užfiksuota vaikščiojanti Soho rajono gatvėmis Niujorke. Moteris vilkėjo ties čiurnomis surauktas kelnes ir pilvą apnuoginančią rožinės spalvos palaidinę, avėjo tokios pat spalvos aukštakulniais.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 24, 2014, 9:33 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 3:52 AM

Praeivių žvilgsnius traukė auksinis papuošalas ir blizgučiais dekoruotuotas mobilusis telefonas, kuriuo Lily kalbėjo eidama gatve. Akivaizdu, kad moteris mėgsta žėrinčius papuošalus. Žinoma dainininkė neįprastai priderino ir mėlyną spalvą papuošusi rankas nepriekaištingu manikiūru. Ant peties ji užsikabino tamsiai mėlynos spalvos rankinę.

Apie trečią Lily spenelį pramogų žiniasklaidoje buvo rašoma ne kartą. Ant kairės krūties moteris turi du - vieną įprastą, o kitą - mažytį spenelį. Pasak medikų, tokie atvejai reti, tačiau pasitaiko, kad spenelis išauga net ant pėdos, jis gyventi normalų pilnavertį gyvenimą netrukdo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.