M.Gibsoną buvusi žmona vėl tampo po teismus

Holivudo aktorius Melas Gibsonas ir vėl rengiasi teistis su savo buvusia mylimąja pianiste Oksana Grigorjeva: jis nori gauti daugiau teisių auklėjant jų bendrą vaiką – 4-metę dukterį Lucią.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 25, 2014, 5:00 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 3:48 AM

Neilgai trukusi rusų ir amerikiečių pianistės, kompozitorės, dainininkės O.Grigorjevos ir amerikiečių kino žvaigždės M.Gibsono draugystė baigėsi dukters gimimu ir teismo procesais.

Kaip rašo „Lietuvos rytas", dar šių metų pradžioje 44 metų O.Grigorjeva kreipėsi į teismą dėl fizinio asmens bankroto – prašyme moteris nurodė, kad jos banko sąskaitoje viso labo 10 dolerių, jai priklauso 48 tūkstančių dolerių vertės turto, o skolos viršija 430 tūkstančių dolerių.

Moteris prisipažino, kad pajėgi kas mėnesį sumokėti tik 372 dolerius, vadinasi, grąžinti skolą jai prireiks daugiau kaip 90 metų.

O.Grigorjevos žodžiais tariant, finansinių problemų atsirado dėl didžiulių išlaidų advokatams per jos teismo procesą su 58 metų M.Gibsonu.

Procese dalyvavo daugiau kaip 40 asmenų, abiem pusėms tai nepaprastai daug kainavo.

Dabar O.Grigorjeva baiminasi, kad M.Gibsonas gali gauti dukters globos teisę, ir jos būgštavimai ne be pagrindo. Koją gali pakišti kaip tik ankstesnis kreipimasis dėl bankroto.

Kaip praneša amerikiečių interneto portalas RadarOnline, M.Gibsonas turi visas galimybes laimėti teismą.

M.Gibsonas ir O.Grigorjeva išsiskyrė 2010 metų pavasarį, praėjus metams po dukters gimimo. Oksana pareiškė, kad jos buvęs mylimasis smurtauja, ir kreipėsi į teismą.

Aktoriaus atstovai siūlė nukentėjusiajai 15 milijonų dolerių už taikos sutartį, bet moteris atsisakė.

Vis dėlto galiausiai 2011 metų rugsėjo mėnesį byla baigėsi taikos sutartimi, teismas įpareigojo M.Gibsoną sumokėti ieškovei 750 tūkstančių dolerių ir dar kas mėnesį mokėti po 20 tūkstančių dolerių jųdviejų dukteriai Luciai išlaikyti.

Už buitinį smurtą aktorius buvo nuteistas trejiems metams lygtinai, bauda ir 16 valandų pataisos darbų.

O.Grigorjeva, be alimentų dukrai iš M.Gibsono, dar gauna 2,5 tūkst. dolerių iš savo buvusio vyro 67-erių aktoriaus Timothy Daltono jųdviejų 16-mečiam sūnui Aleksandrui išlaikyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.