K.Melua į savo koncertą Vilniuje išvyko puikiai nusiteikusi

Trečiadienio vakarą Vilniaus Pramogų arenoje koncertą surengsianti dainininkė Katie Melua Lietuvoje vieši jau nuo ryto. Didžiosios Britanijos žvaigždė apsistojo viename sostinės senamiesčio viešbučių, iš kurio pailsėjusi popiet išvyko ruoštis koncertui.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Mar 26, 2014, 3:43 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 2:33 AM

29-erių atlikėja, garsėjanti švelniu balsu ir romantiška muzika, Vilniuje vieši antrą kartą. Prieš porą metų ji koncertavo ir Kaune.

Anot koncerto rengėjų, į koncertą Lietuvos sostinėje išpirkti beveik visi bilietai – jaukų pasirodymą stebės apie 3 tūkstančius Katie gerbėjų.

Hitų „Nine Million Bicycles“, „If You Were A Sailboat“ ir kitų populiarių dainų atlikėja į areną išvyko, žvilgsnį slėpdama akiniais nuo saulės, tačiau buvo puikiai nusiteikusi ir šypsojosi.

Į Vilnių šiandien anksti ryte ji su grupe atvyko autobusu iš Talino, kuriame Katie pasirodymas vyko vakar. Į jį buvo išpirkti visi bilietai.

„Iki šiol neturėjau daug progų gerai apžiūrėti Vilniaus. Galbūt pavyks šį sykį“, - portalui lrytas.lt sakė dainininkė.

Jos tikslūs planai nežinomi, tačiau tikėtina, kad atlikėja nesiskubins išvykti iš Lietuvos sostinės – kitas jos koncertas Danijoje vyks tik šeštadienį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.