J.Aniston kosmetinėje – sugedusios kosmetikos lobynas

Holivudo aktorė Jennifer Aniston prisipažino, kad skirtis su pasenusiomis grožio priemonėmis jai itin sunku – net jeigu kai kurioms jų jau gerokai per 10 metų. 45-erių žvaigždė žurnalui „People“ prisipažino, kad yra nuolat barama dėl netinkamo įpročio, tačiau, pasak jos, turi išties gerą pasiteisinimą – kaupia taupydama pinigus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 27, 2014, 10:26 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 2:05 AM

„Prisimenate, kai Calvinas Kleinas ėmė kurti dekoratyvinę kosmetiką? Tai buvo XX a. 10-ajame dešimtmetyje. Manau, kad neseniai išmečiau jo tuomet sukurtus lūpų dažus. Mano kosmetikos stalčiuje kai kurios priemonės guli jau dešimtį metų – veikiausiai laikas jų atsikratyti“, – juokiasi J.Aniston. J.Aniston taip pat prisipažįsta, kad kaupia ir drabužius. „Turiu džinsus, kuriuos mūvėjau būdama 20-ies, – vis dar laikau juos.  Taip pat turiu keletą aprangos detalių, užsilikusių dar nuo „Draugų“ eros! Tiesiog negaliu jų išmesti – ilgiuosi  tų laikų“, – prisipažįsta aktorė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.