Be vizitine kortele tapusių akinių E.Johnas neatpažįstamas

5 dešimtis trunkanti sėkminga karjera ir neblėstantis populiarumas yra ne vieninteliai dalykai, nuolat lydintys įžymų atlikėją Eltoną Johną. Jo veidą bene visuomet dengia ir įvairiaspalviai akiniai. Tik štai šį kartą per pasivaikščiojimą vakarinėje Holivudo dalyje superžvaigždė buvo pastebėtas be savo mėgstamiausio aksesuaro. Rodos, nuovargio žymės geriausiai atsispindėjo žvaigždės akyse – jos atrodė paraudusios ir apsiblaususios.

Be vizitine kortele tapusių akinių E.Johnas – neatpažįstamas.<br>AOP nuotr.
Be vizitine kortele tapusių akinių E.Johnas – neatpažįstamas.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 28, 2014, 3:06 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 1:06 AM

Lydimas savo apsauginių Eltonas Johnas mėgavosi pasivaikščiojimu saulėtomis Holivudo gatvėmis. Šalia jo nebuvo matyti mylimojo Davido Furnisho ir dviejų jų sūnų Zachary ir Elijaho.

Nors atlikėjas retsykiais leidžia sau pailsėti nuo vaikų priežiūros, populiariajai laidų vedėjai Ellen DeGeneres jis anksčiau yra prisipažinęs, kad nuolat galvoja apie savo vaikus.

„Kiekvieną dieną, kiekvieną minutę ir sekundę galvoju apie juos. Visi prioritetai, kuriuos buvau susidėliojęs šiame gyvenime, pasikeitė vos tik mano gyvenime atsirado sūnūs. Dabar viskas sukasi tik aplink juos ir tai yra nuostabu“, – teigė E.Johnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.