Rusų popžvaigždė D.Bilanas išsidavė, kad filmuojasi Vilniuje

Rusijos popžvaigždė Dima Bilanas filmuojasi Lietuvos sostinėje, tačiau atrodo taip, kad jo turbūt nepažintų ir kai kurie ištikimi gerbėjai. Atlikėjas socialiniuose tinkluose pasidalijo nuotraukomis, kurios padėjo įminti mįslę, kur jis šiuo metu vieši. Pasirodo – Lietuvoje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-01 14:57, atnaujinta 2018-02-14 23:16

„Jam tikriausiai jau pabodo strikinėti scenoje su aptemptais džinsais“, - komentuodama nuotraukas, kuriose D.Bilanas įamžintas su kariškais drabužiais, rašo Rusijos spauda.

Dainininkas neslepia ambicijų daryti karjerą kine – jau yra suvaidinęs ne viename filme. Tačiau vaidmuo, kurį jis kuria Vilniuje – kol kas rimčiausias.

Režisierius Jurijus Vasiljevas kuria juostą apie Pirmąjį pasaulinį karą. Juosta „Muzika lede“ bus skirta karo šimtmečiui paminėti. 32-ejų „Eurovizijos“ laimėtojas joje vaidina rusų kariškį. Kino filme taip pat vaidina kiti garsūs Rusijos aktoriai – tarp jų Svetlana Ivanova ir Julijus Peresildas.

Ekranuose filmas pasirodys šią žiemą. Jo filmavimo vieta iki šiol buvo laikoma paslaptyje. Iki savaitgalio, kai dainininkas pasidalijo keliomis laisvalaikio nuotraukomis.

Gerbėjai visoje Rusijoje pradėjo spėlioti, koks tai miestas. Kai kurie jų spėjo, kad D.Bilanas filmuojasi Vyborge. Tačiau lietuviams šią mįslę įminti buvo lengva – dainininkas įsiamžino ant Gedimino kalno, Valdovų rūmų ir sostinės panoramos fone.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.