Supermodelis K.Moss 35-ąjį kartą papuošė „Vogue“ žurnalo viršelį

Šių laikų mados ikona tituluojama manekenė Kate Moss ir vėl papuošė žurnalo „Vogue“ viršelį. Regis, išraiškingų bruožų supermodelis neabejotinai yra vienas žurnalo redaktorės Alexandros Shulman favoritų – tai jau 35-asis „Vogue“ viršelis, kuriame puikuojasi K.Moss nuotrauka. O ir pristatyti 40-metės damos niekas nesivargino – tituliniame puslapyje jos pavardės ir su žiburiu nerasi. Esą Kate tokia populiari, kad ją iš tolo pažintų kone kiekvienas mados gerbėjas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-03 11:31, atnaujinta 2018-02-14 22:11

Fotografo Craigo McDeano nuotraukose Kate pozuoja apsivilkusi akį traukiantį naujausios savo kolekcijos švarkelį su kutais. Primename, kad manekenė bendradarbiauja su visuotinai pripažintu prekės ženklu „Topshop“, ir jau visai netrukus parduotuvėse pasirodys jų bendro darbo vaisius.

35-ąjį kartą „Vogue“ viršelį papuošusi K.Moss šį kartą pasidarbavo iš peties – ji taip pat atliko ir savo, kaip leidinio mados redaktorės, darbą. Manekenė paplušėjo kaip stilistė ruošdama fotosesijai jaunesnę kolegę Freja Beha Erichsen, kurios nuotraukos taip pat glūdi gegužės mėnesio leidinyje. Freja buvo nuo galvos iki kojų aprengta Kate kurtais apdarais.

Nors K.Moss dar visai neseniai įkopė į 5-ąją dešimtį, akivaizdu, kad lipant karjeros laiptais amžius šiai moteriai – tikrai ne kliūtis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.