R.Bransonas išdavė, kodėl ant jo nugaros pakibo nuoga mergina

Anargardos saloje milijonierių Richardą Bransoną galima sutikti gana dažnai. Kone dešimt metų vandens aitvarų sportu užsiimantis verslininkas prieš keletą metų buvo užfiksuotas kompromituojančioje situacijoje – tuomet drauge su juo plaukiojo jam į nugarą įsikibusi ir kojomis apsivijusi pilvą nuoga mergina.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-06 18:01, atnaujinta 2018-02-14 20:27

Ilgą laiką nuotrauka nebuvo paviešinta, tačiau išvydusi dienos šviesą, uždavė daugybę klausimų: kas ši mergina, kodėl ji nuoga, kokios šios istorijos aplinkybės?

R.Bransonas ryžosi atsakyti į klausimus. Pasak jo, sykį jam poilsiaujant Anargadoje, prie jo priėjo jauna, iš Pietų Afrikos atvykusi mergina. Ji buvo modelis, vardu Denni Parkinson, o drauge su ja atvyko ir jos fotografas vaikinas Stephane Gautronneau.

Pora paklausė milijonieriaus ar galėtų padaryti neįprastą kadrą: kai jis užsiims vandens sportu, mergina apsivys jo nugarą kojomis. „Tik vėliau vaikinas manęs paklausė ar neprieštaraučiau, jei ji nedėvės drabužių. Na, pamaniau, kodėl gi ne, tačiau jau mintyse galvojau, ką pamanys žmona“, – duodamas interviu portalui businessinsider.com juokėsi jis.

Nepaisant to, 65 metų gimtadienį šią vasarą švęsiantis R.Bransonas džiaugėsi šiuo gyvenimo nuotykiu. Po visą pasaulį išplitusias nuotraukas jis vadina vykusiais kadrais. 2009-aisias užfiksuotos akimirkos žiniasklaidoje aptarinėjamos iki šiol.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: G. Nausėda Seimo komisijos reikalauja įrodymų