Žvaigždžių atostogos: gąsdinant dramblius ir su kava Berlyne

Pasaulinio garso žvaigždės paprastai mėgsta demonstruoti savo puikius įdegusius kūnus kuriame nors egzotiškame krašte. Tačiau kai kurios maloniai laiką leidžia, pavyzdžiui, Berlyne. Kodėl gi ne, kai esi apkeliavęs pasaulį, o atostogų tikrai dar turėsi.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-10 14:09, atnaujinta 2018-02-14 18:19

Aktorė Jessica Alba Berlyne  su vyru Cashu Warrenu ir penkiamete dukra Honor nepraleido progos įsiamžinti prie garsiosios sienos, kadaise skyrusios Rytų ir Vakarų Berlyną. Muzikantas Rodas Stewartas Paryžiuje gaudė pavasario saulę. Su trečiąja žmona Penny Lancaster iššniukštinėjo Paryžiaus antikvariatus ir mėgavosi kava.

Modelis Heidi Klum Bahamose nardė su delfinais, deginosi ir ilgai vaikščiodavo su dukra Leni ir mama Irma – tokios buvusio modelio atostogos Atlanto vandenyno skalaujamoje saloje.

Amerikos televizijos žvaigždė Kim Kardashian Tailande Puketo kurorte demonstravo vis kitą maudymosi kostiumėlį ir nuotraukas mielai viešino socialiniuose tinkluose. Tiesa, paparacai užtiko ją gamtoje – parke ji bandė įsiamžinti su drambliu. Draugystė truko neilgai – jam prunkštelėjus Kim nuskuodė nuo dramblio.

Karšta Meksikos Kankūno kurorto saulė ištirpdė manekenės Caros Delevingne baimę viešai rodyti savo jausmus mylimajai aktorei Michelle Rodriguez.

Dainininkės Britney Spears  sūnūs Seanas Prestonas ir Jaydenas Jamesas Havajuose, regis, puikiai jautėsi su savo mamos dabartiniu mylimuoju Davidu Lucado.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.