A.Ditkovskytė viešai paneigė gandus apie neva prarastą kūdikį

Vos prieš kelias dienas Rusijos žiniasklaidoje mirgėjo pranešimai apie tai, kad lietuvių kilmės aktorė Agnija Ditkovskytė ir jos mylimasis Aleksejus Čadovas prarado jau netrukus turėsianti gimti kūdikį. Portalas dni.ru rašė, kad skausmą moteris neva išgyvena atsiribodama nuo viešumos – beveik visą laiką sėdi namuose. Tačiau aktorės artimieji šia žinią neigė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-16 14:59, atnaujinta 2018-02-14 14:31

Pirmą kartą apie tai viešai nusprendė prabilti ir pati Agnija. Savo socialinėje „VKontakte“ paskiroje ji paskelbė, kad visos tokios šnekos – iš piršto laužtos ir jiedu su Aleksejumi laukia šeimos pagausėjimo.

„Esu pats laimingiausias žmogus šiame pasaulyje, nes turiu tokią nuostabią šeimą: vyrą, mamą, tėtį, brolį. Taip gera žinoti, kad esu apsaugota nuo visų blogų dalykų ir niekas negali man suteikti skausmo. Svarbu ir tai, kad nesklis bereikalingi gandai. Šeima visada buvo pats tikriausias ir svarbiausias dalykas pasaulyje. Kiekvieną dieną vis labiau įsitikinu, kad svarbiau už ją nėra nieko pasaulyje. Mielieji, prašau vertinkite ir mylėkite artimuosius kiekvieną dieną, kiekvieną valandą. Tus, kurie dėl jūsų gali nuversti kalnus. Brangiau už šeimą nieko nėra“, – savo paskyroje rašė Agnija.

Pasak jos, kūdikis auga sveikas ir pasaulį turėtų išvysti gegužės mėnesį.

Apie tai, kad pora laukiasi vaikelio pirmadienį prabilo ir pats Aleksejus. „Mums su Agnija ir mūsų būsimajam pirmagimiui viskas klojasi puikiai. Laukiame šeimos pagausėjimo, esame puikios nuotaikos. Noriu paneigti visus gandus, pasklidusius neseniai. Ačiū už palaikymą. Chuliganai bus nubausti“, – A.Čadovo žodžius citavo portalas woman.ru.

Agnijos ir Aleksejaus istorija prasidėjo prieš aštuonerius metus kino juostos „Karštis“ filmavimo aikštelėje, kur jiedu suvaidino įsimylėjėlius. Paskui abu susitiko seriale „Garbės reikalas“. Ir dabar jie vėl kartu: dalyvauja naujame projekte – pagal rusų rašytojo Nikolajaus Gogolio apysaką „Baubas“ kuriamame filme. Aleksejus ir Agnija vėl vaidina įsimylėjėlius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.