Aktorių R.Gere'ą turistė palaikė elgeta ir atidavė jam savo picą

Viena prancūzų

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2014-04-28 11:02, atnaujinta 2018-02-14 11:16

42 metų paryžietė Karine Valnais Gombeau aktorių su megzta kepure, besiknaisiojantį po šiukšles, pastebėjo praėjusią savaitę, kai su vyru ir 15-mečiu sūnumi išėjo iš picerijos netoli centrinės stoties Manhatane, sekmadienį pranešė „New York Post“.

Nė nemirktelėjęs 64 metų R.Gere'as, kuris buvo nesiskutęs ir vilkėjo sudriskusiais drabužiais, paklausė, kas yra krepšyje, kurį jam pasiūlė geroji samarietė.

„Bandžiau jam pasakyti angliškai, bet išėjo pusiau prancūziškai, – sakė ji laikraščiui. – Pasakiau: „Je suis desolee (atsiprašau), bet pica šalta“. Jis pasakė: „Labai jums ačiū. Tegu Dievas jus laimina“.

Moteris nuėjo taip ir nesupratusi, kad tai buvo Holivudo superžvaigždė R.Gere'as, kuris filmavosi savo naujoje juostoje „Time Out of Mind“, kol minėtas laikraštis po dviejų dienų išspausdino tos akimirkos nuotrauką.

Viešbučio, kuriame ji buvo apsistojusi, darbuotojai įteikė jai laikraštį su nuotrauka, kurioje ji perduoda maistą aktoriui.

„Tai buvo stebuklinga ... Tai beprotiška, tai - istorija. Neįsivaizduojama, kad gali nutikti toks dalykas“, – sakė ji ir pridūrė mananti, kad R.Gere'as, tokių filmų kaip „Graži moteris“ ir „Čikaga“ žvaigždė, yra „labai gražus, net būdamas savo amžiaus“.

R.Gere'ą taip sujaudino moters gerumas, kad jis ją pavadino angelu, sakė režisierius Orenas Movermanas.

Kino kūrėjas „New York Post“ sakė: „Jis buvo labai sujaudintas ... Jis sakė: „Žinai, ji buvo tarsi angelas“. Jis vaidino, tad, akivaizdu, jautėsi kaip žmogus, gyvenantis gatvėje. Kai ji priėjo, jis sakė pasijutęs taip, tarsi angelas jam padovanojo dovaną“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: įvykiai Sakartvele – nauja kova tarp Rusijos ir Vakarų?