Dėl pašlijusios sveikatos M.Cyrus atšaukė dar daugiau koncertų

Amerikiečių popmuzikos žvaigždutė Miley Cyrus buvo priversta atšaukti daugiau koncertų, nes dėl pašlijusios sveikatos medikai jai uždraudė keliauti.

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

May 1, 2014, 4:57 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 10:27 AM

Praėjusį mėnesį hito „Wrecking Ball“ atlikėja buvo paguldyta į ligoninę Misūryje dėl audringos organizmo reakcijos į vaistus, kuriais ji gydėsi nuo sinusito.

Balandžio 24-ąją M.Cyrus buvo išrašyta, tačiau jos sveikata dar nepakankamai sustiprėjo, todėl dainininkė buvo priversta atšaukti visus gastrolių „Bangerz“ koncertus Šiaurės Amerikoje.

Planuota, kad M.Cyrus penktadienį koncertuos Amsterdame, tačiau tą renginį ji buvo priversta atidėti - kaip ir sekmadieninį numatytą koncertą Antverpene. Abu koncertai Nyderlanduose ir Belgijoje buvo perkelti į birželį.

Trečiadienį M.Cyrus tinklalapyje paskelbtame pranešime apie 21 metų atlikėjos būklę sakoma: „Po pagerėjimo laikotarpio Cyrus simptomai atsinaujino ir gydytojai jai neleis keliauti. Tokio pobūdžio ekstremali reakcija gali tęstis iki 27 dienų ir visą tą laiką Cyrus turi likti gydytojų priežiūroje.“

Pati M.Cyrus dėl susiklosčiusios padėties nusivylimą ir įtūžį išliejo socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbtoje žinutėje, kurios tekstas buvo apytikriai toks: „Po perkūnais, ar jūs juokaujat?! Balandis buvo sušiktas!“

Tačiau dainininkė tebeplanuoja surengti koncertą gegužės 6-ąją Londono arenoje „O2“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.