Gražuolio A.Delono svajonė sutikti atlaidžią moterį išsipildė?

„Aš niekam nereikalingas. Beliko atsigulti ir mirti. Galiu tik svajoti apie gyvenimo draugę, kuri mane priimtų tokį, koks esu, atleistų viską ir gailėtų", - taip prieš porą metų zirzė prancūzų aktorius Alainas Delonas (78 m.). Jo vardas jau tapo žavingo vyro sinonimu. Ir širdžių daužytojo. Tad keista, kad jis galėjo taip pasijusti. Bet šiandien aktorius - puikiai jaučiasi, nes pašonėje - moteris iš Versalio.  

Daugiau nuotraukų (1)

Ona Kacėnaitė ir Dovilė Lebrikaitė

May 2, 2014, 7:39 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 10:16 AM

Ispanijos laikraštyje „La Vanguardia“ išspausdintas pranešimas žaibišku greičiu tapo sensacija – Prancūzijos kino žvaigždė  A.Delonas užmezgė romantiškus santykius su buvusia Prancūzijos prezidento François Hollande’o drauge, politikos žurnaliste Valerie Trierweiler (49 m.).

Patys A.Delonas ir V.Trierweiler nieko nekomentuoja, tačiau dėl ryšio tarp Alaino ir Valerie – romantiško ar draugiško – nė kiek neabejojama.

Prancūzijos kino žvaigždė ir buvusi prezidento F.Hollande’o partnerė jau ne kartą drauge buvo pastebėti viešuosiuose renginiuose, o dabar paparacams pavyko porą nufotografuoti pasivaikščiojimo metu.

Nuotraukos byloja, jog Valerie puikiai jaučiasi A.Delono draugijoje. O juk dar prieš tris mėnesius buvusi pirmoji Prancūzijos ponia buvo sukrėsta, kai sužinojo apie F.Hollande’o ir aktorės Julie Gayet romaną.

Tuomet V.Trierweiler visus tikino, kad jaučiasi gerai, tačiau tikrovė buvo visai kitokia. Įsiutusi buvusi pirmoji Prancūzijos ponia nusiaubė F.Hollande’o kabinetą Eliziejaus rūmuose. Be viso kito, ji sudaužė antikvarinį XIX amžiaus laikrodį ir ne mažiau brangią karaliaus Liudviko XVI laikų vazą, pagamintą iš garsiojo Sevro porceliano. Valerie padaryti nuostoliai buvo įvertinti 3 mln. eurų suma.

Vėliau dėl nervinio sukrėtimo moteris pateko į ligoninę. Bet, atrodo, kad gražiausiu visų laikų vyru tituluojamo A.Delono dėmesys vis dar gali užgydyti bet kokias žaizdas.

Ši dvasinė pagalba abipusė. Nepaisant pablogėjusios sveikatos, dabar A.Delonas kuo puikiausiai nusiteikęs, nors prieš dvejus metus buvo puolęs į neviltį.

„Aš niekam nereikalingas. Beliko atsigulti ir mirti. Galiu tik svajoti apie gyvenimo draugę, kuri priimtų mane tokį, koks esu, atleistų viską ir gailėtų“, – tuomet prisipažino A.Delonas.

Aktorių A.Deloną garsina ne tik darbai kinematografijos srityje (per daugiau nei penkis dešimtmečius trukusią aktoriaus karjerą sukūrė apie 100 vaidmenų), bet ir jo meilės nuotykiai. Nors Alainas susilaukė trijų vaikų, jo toli gražu negalima vadinti šeimos žmogumi.

A.Delonas laikomas ne tik egocentriku, turinčiu liguistą potraukį vadovauti, bet ir greitai supykstančiu žmogumi. Dar jis niekada nedemonstravo didelės pagarbos savo moterims. A.Delonas buvo įsitikinęs, kad vien buvimas su juo moteriai yra neįtikėtina laimė. Aktorius nesugebėjo deramai elgtis net su didžiausia savo gyvenimo meile Romy Schneider.

Kai jie susipažino, Romy buvo 20-metė Austrijos kino žvaigždė, jis – neturtingas, dieviškos išvaizdos 23 metų aktorius. A.Delonas šiurkščiai elgėsi su Romy, skriaudė ją, nebuvo ištikimas. Ji verkė, bet atleisdavo. Po šešerių metų iš Alaino ji sulaukė raštelio: „Iki! Tu laisva!“

Iki šiol A.Delono asmeninis gyvenimas buvo labai susijęs su kinu. Jį siejo romantiški santykiai su garsiausiomis aktorėmis: R.Schneider, Nathalie Barthelemy, Mireille Darc. Visos jos atsidūrė 2011 metais aktoriaus išleistame fotoalbume „Mano gyvenimo moterys“.

Į jį pateko tik tos, kurios paliko ryškų pėdsaką A.Delono gyvenimo kelyje. Tarp jų – modelis Rosalie van Breemen.

Ji – pirmoji aktoriaus gyvenimo moteris, dėl jo paaukojusi savo asmeninius siekius, ir pirmoji, kuri jį paliko. Pora išsiskyrė po penkiolikos bendro gyvenimo metų.

Vienoje Vokietijos televizijos pokalbių laidoje prabilusi apie gyvenimą su A.Delonu, olandė atskleidė ir itin nemalonių santykių su A.Delonu aspektų.

„Alainas – temperamentingas žmogus, bet anaiptol ne visada malonus ir simpatiškas“, – patikino buvusi aktoriaus gyvenimo draugė.

Rosalie ir Alainas negalėjo būti kartu, bet ir negalėjo gyventi vienas be kito, tad nuolat svyravo ties išsiskyrimo riba.

Buvęs modelis prisipažino, kad dėl tokių nestabilių santykių ji vis dažniau grimzdavo į neviltį, kartais net šmėkštelėdavo mintis apie savižudybę.

„Atėjo laikas, kai turėjau pripažinti: pasitraukti iš gyvenimo arba sprukti nuo jo. Pasirinkau antrąjį variantą“, – sakė Rosalie.

Buvusi pirmoji Prancūzijos ponia taip pat negali pasigirti nepriekaištinga biografija. Ji buvo nepopuliariausia pirmoji ponia naujausioje Prancūzijos istorijoje. Be to, dauguma prancūzų tiki, kad F.Hollande’o išdavystė – karma.

Mat žurnalistės V.Trierweiler ir Socialistų partijos pirmininko F.Hollande’o romanas užsimezgė 2005 metais, kai ji dar buvo ištekėjusi už „Paris Match“ redakcijos sekretoriaus Deniso Trierweilerio. Pora augino tris paauglius sūnus.

Tuo metu F.Hollande’as jau beveik tris dešimtmečius gyveno su Segolene Royal, jo keturių vaikų motina, kuri per 2007 metais vykusius Prancūzijos prezidento rinkimus buvo Socialistų partijos kandidatė ir varžėsi su Nicolas Sarkozy.

Audringą meilės romaną politikas ir žurnalistė slėpė tiek, kiek galėjo. Vis dėlto tiesa greitai išaiškėjo. Po pralaimėtų rinkimų S.Royal paskelbė, kad išsiskyrė su F.Hollande’u, o jis visai netrukus prisipažino susitikinėjantis su V.Trierweiler. Nuo tos akimirkos visuomenė priklijavo Valerie šeimų griovėjos etiketę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.