Princo Harry skyrybų su C.Bonas žaizdas gydo paslaptinga brunetė

Vos prieš kelias dienas su mylimąja Cressida Bonas išsiskyręs princas Harry veltui laiko negaišta. Prabėgus vos kelioms valandoms nuo žinios apie išsiskyrimą su Cressida, princas pastebėtas besilinksminantis Majamyje.

Iškart po išsiskyrimo su C.Bonas princas Harry buvo pastebėtas paslaptingos tamsiaplaukės glėbyje.
Iškart po išsiskyrimo su C.Bonas princas Harry buvo pastebėtas paslaptingos tamsiaplaukės glėbyje.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 2, 2014, 2:30 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 9:47 AM

Į Jungtines valstijas princas Harry iškeliavo dėl savo geriausio draugo Guy Pelly – ketvirtadienį jis vedė.

Prieš tai vyko uždaras vakarėlis. Vienas jo svečias papasakojo britų naujienų portalui dailymail.co.uk, kad princas visą vakarą šnekučiavosi su šalia jo sėdėjusia dailia brunete. Vėliau paparacams pavyko užfiksuoti princą Harry paslaptingosios brunetės glėbyje.

Princas Harry jau daug metų garsėja kaip pašėlęs vakarėlių liūtas. Karališkoji šeima ne kartą raudonavo iš gėdos dėl princo vėjavaikiškumo. Tad dabar, kai princas Harry vėl atsirado geidžiamiausių viengungių sąraše, tikimasi naujų skandalų.

Vienas striptizo klubas nusprendė pajuokauti šia tema. Tą dieną, kai princas atvyko į JAV, striptizo klubas pakabino iškabą: „Sveikas atvykęs, prince Harry“.

Štai Cressidai ne taip gerai sekasi ištverti išsiskyrimą. Šiaip jau linksmo būdo mergina vengia didelių susibūrimų vietų. Paparacai užfiksavo C.Bonas einančią gatve. Buvusi princo mylimoji vilkėjo ilgą, laisvai krintančią pilką suknelę, buvo susivėlusi, o jos paakiai nuo miego trūkumo buvo patamsėję.

29-erių princas ir 24-erių Cressida kartu praleido dvejus metus.

Paskutiniais mėnesiais Cressida ir princas Harry vis dažniau ėmė pasirodyti kartu reginiuose. Kadangi vieši karališkosios šeimos narių pasirodymai paprastai būna iš anksto gerai suplanuoti, imta spėlioti, kad jų santykiai tapo oficialūs.

Sklido kalbos, kad princas ruošiasi kurti šeimą, kaip ir jo brolis princas Williamas, kuris 2011 metais vedė Kate Middleton ir praėjusią liepą susilaukė sūnaus princo George'o.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.