Nėščią modelį K.Price vyras išdavinėja su jos geriausia drauge

Modelio ir televizijos žvaigždės Katie Price gyvenimas primena linksmuosius kalnelius. Vos prieš kelias dienas ji paskelbė esanti nėščia, o trečiadienio popietę pranešė apie skyrybas su trečiuoju vyru.

Besiskiriantys Katie Price ir Kieranas Hayleris laukiasi antro bendro vaiko.<br>AOP nuotr.
Besiskiriantys Katie Price ir Kieranas Hayleris laukiasi antro bendro vaiko.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 7, 2014, 6:06 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 5:15 AM

Septintą mėnesį nėščia garsenybė pareikalavo Kierano Haylerio skyrybų po to, kai sužinojo, kad šis jau septynis mėnesius miega su jos geriausia drauge Jane Pountney. Ji, beje, taip pat ištekėjusi.

Matyt ne veltui sakoma, kad nėščių moterų negalima pykdyti. Apie skyrybas ir sutuoktinio neištikimybę K.Price paskelbė savo beveik 2 mln. gerbėjų socialiniame tinkle „Twitter“. Tame pačiame socialiniame tinkle Katie išvadino savo vyrą „šlykščiu žmogysta“.

„Joks žmogus to nenusipelnė. Ypač, jei laukiasi jau šešis mėnesius“, - dėl išdavystės guodėsi Katie.

Garsią moterį itin supykdė faktas, kad jos vaikų tėvas išdavė ją su jos geriausia drauge. Katie ir Jane pažįstamos jau 20 metų.

Faktą, kad laukiasi penktojo vaiko, Katie sužinojo visai neseniai – praėjus šešiems mėnesiams nuo pastojimo. Pasak „The Sun“, penktą vaiką buvęs modelis turėtų pagimdyti rugpjūtį.

Praėjusių metų rugpjūtį Katie ir Kieranas susilaukė pirmos bendros atžalos – Jetto. Dėl nėštumo komplikacijų berniukas gimė dviem mėnesiais per anksti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.