Sausakimšoje Londono arenoje M.Cyrus žargstėsi ir nusišnekėjo

Antradienio vakarą Londono O2 arenoje koncertavusi amerikiečių skandalingoji žvaigždė Miley Cyrus gerbėjus ir pykdė, ir džiugino. Scenoje daugybę kartų persirengusi ir ne vieną itin seksualų įvaizdį pademonstravusi 21 metų žvaigždė ir žargstėsi, ir keikėsi, rašo Daily Mail.

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

May 7, 2014, 2:54 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 5:27 AM

Po ligos, kuri puse lūpų pramogų pasaulio užkulisiuose vadinama perdozavimu, atsigaunanti dainininkė Londone paskelbė savo koncertinio turo pradžią ir sulaukė sausakimšos salės gerbėjų. 21 metų dainininkė dėl sinusų infekcijos gydymo komplikacijų į rugpjūtį nukėlė virtinę koncertų JAV, o praėjusią savaitę atidėjo du koncertus Europoje. Ji sako, kad taip turėjo padaryti dėl stiprios alerginės reakcijos į antibiotikus.

Tačiau prieš antradienio koncertą Londono arenoje O2 ji žurnalistams teigė, kad jau yra „geros sveikatos reklamų vaikas“. Po virtinės atšauktų koncertų pratęsdama gastroles „Bangerz“, Londone daininkė pareiškė, kad yra sveikut sveikutėlė.

Jau po 10 minučių scenoje dainininkė pradėjo imituoti lytinio akto judesius ir rangytis bei žargstytis. Susirinkusiems gerbėjams ekscentriškoji Miley siūlė būti savimi, neslėpti savo aistros ir pasiūlė pasibučiuoti su savo lyties atstovais, esančiais šalia. Žiūrovai pasakojo, kad to prašydama ji gėrė vandenį ir spjaudė jį ant minios.

Nusisegdama sceninio kostiumo korsetą M.Cyrus šūktelėjo, kad tikisi, jog daugelis žiūrovų koncerte – apsvaigę nuo tablečių.

Socialiniuose tinkluose vieni atlikėjos gerbėjai džiūgavo dėl tokio jos „laisvumo“, tačiau atsirado ne vienas, pasmerkęs paauglių dievaitę. Ne vienas jos gerbėjas teigė išėjęs iš koncerto neilgai trukus nuo jo pradžios – tai, ką pamatė per pirmąjį pusvalandį, juos šokiravo ir išmušė iš vėžių.

Vaikystėje žvaigžde tapusi M.Cyrus, kuri sulaukia prieštaringų vertinimų dėl dabartinio rizikingo suaugusiosios įvaizdžio, surengė energingą pasirodymą su tarpukojo grabaliojimu, erotine choreografija ir pasijodinėjimu ant didžiulio dešrainio.

Tarp M.Cyrus atliktų dainų buvo jos hitas „Wrecking Ball“, Bobo Dylano „When You Go“ ir Dolly Parton „Jolene“ .

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.