13-metė aktoriaus W.Smitho dukra – lovoje su 20-mečiu

Vienos garsiausių Holivudo porų Willo ir Jados Pinkett Smithų šeimoje – tikra sumaištis. Antradienį į socialinį tinklą „Instagram“ buvo įdėta nuotrauka, kurioje jų 13-metė dukra Willow lovoje glaudžiasi prie 20-mečio aktoriaus Moises Ariaso. Iš pažiūros nekalta nuotrauka sulaukė daug kritikos ir gerbėjų nuostabos – juk tokio jauno amžiaus merginai nedera glaustytis prie gerokai vyresnio vaikino.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 8, 2014, 3:02 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 4:26 AM

Nespalvotoje nuotraukoje, kuri buvo įdėta į M.Ariaso „Instagram“ paskyrą, matyti į sieną atsirėmęs kone pusnuogis M.Ariasas ir dar negreit pilnametystės sulauksianti W.Smith, gulinti šalia ir galvą padėjusi vaikinui ant rankos.

Nuotrauka sukėlė tokį ažiotažą, kad netrukus buvo pašalinta iš socialinio tinklo. Gerbėjai piktinosi, kad Willow gerokai per jauna tokio amžiaus vaikino draugijai, o tuo labiau tokiam gulinėjimui lovoje.

Tai ne pirmas kartas, kai Willow elgesys įžiebia konfliktą tarp garsiųjų tėvelių. Šaltiniai teigia, kad Jada ir Willas turi skirtingą požiūrį į tai, kas turėtų būti leidžiama jų vaikams, o kas griežtai draudžiama.

Pavyzdžiui, Willow singlo „Summer Fling“ vaizdo klipas – seksualizuotas ir tam pritarė 13-metės motina Jada. Užtat aktoriui W.Smithui šis vaizdo įrašas sukėlė tikrą pykčio priepuolį.

„Kai Willas pirmą kartą išvydo Willow vaizdo klipą, jį kone ištiko širdies smūgis. Jis buvo toks įpykęs, kad užsipuolė savo žmoną. Jis vis klausė: „Kaip tu galėjai leisti mano mažylei tai padaryti?“ Willas – tradicijų besilaikantis žmogus, jis nuolat jaudinasi dėl to, kad jo vaikai auga kiek per greitai“, – teigia šaltinis.

44-erių Willas ir 41-erių Jada kartu jau 15 metų, tačiau, pasak porai artimų šaltinių, jų santuoka byra būtent dėl nuolatinių nesutarimų vaikų auklėjimo klausimais.

„Willas ir Jada nuolat ginčijasi dėl savo vaikų. Jie pakliuvo į užburtą ratą ir neberanda kompromiso. Jada labai užsispyrusi, tačiau Willas taip pat neketina nusileisti. Jam įgriso matyti savo 13-metę dukrą, besielgiančią kaip 24-erių moteris“, – teigia šaltinis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.