Mokėjo 400 dolerių už nuotrauką su A.Lavigne - gavo šnipštą

Dainininkė Avril Lavigne visą savo karjerą prisistatydavo kaip nuoširdi, savo gerbėjus mylinti atlikėja. Šiomis gražiomis būdo savybėmis suabejota po jos koncertinio turo Pietų Amerikoje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-05-10 14:21, atnaujinta 2018-02-14 02:33

Per jį dainininkė pasiūlė brazilams išskirtinę galimybę susitikti su ja akis į akį. Tačiau per šį specialų susitikimą su gerbėjais Avril išreiškė vieną reikalavimą – jos niekas negali liesti. Nedidelė grupelė brazilų, puoselėjusių viltis bent paspausti A.Lavigne ranką, labai nusivylė.

Už sudaužytas viltis kiekvienas gerbėjas sumokėjo po 400 JAV dolerių. Tiek kainavo nusifotografavimas su A.Lavigne. Nuotraukos su įžymybe kaina beprotiškai aukšta – vidutinis atlyginimas Brazilijoje nesiekia 700 JAV dolerių.

Užtat šio susitikimo fotografijos internete tapo virusinėmis. Internautus pralinksmino, prie A.Lavigne bandantys prisiglausti gerbėjai. Atrodė, kad jie fotografavosi kartu su vaškine Avril figūra Madame Tussaud muziejuje.

Bandydama apsiginti nuo piktų internautų komentarų Avril taip pat pasidalijo nuotraukomis iš susitikimų su gerbėjais. Jose matyti, kad ne visi brazilai laikėsi dainininkės nurodymų nesiliesti prie jos – jie bent jau pečiais prisiglaudė prie Avril.

Nejaukus A.Lavigne ir jos gerbėjų susitikimas nė iš tolo neprilygsta Rihannos pasimatymams su gerbėjais. Nors susitikimas su ja taip pat kainuoja 400 JAV dolerių, visame pasaulyje populiari dainininkė ne tik paspaudžia ranką kiekvienam savo gerbėjui, bet ir apkabina juos, apdovanoja bučiniu ar net leidžia palaikyti už krūties.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.