Aiškėja reperio Jay Z ir Beyonce sesers susivaidijimo priežastys

Skandalingas incidentas, kai po Kostiumo instituto pokylio Metropoliteno muziejuje Niujorke jaunesnioji Beyonce sesuo Solange Knowles viešbučio „The Standard Hotel“ lifte susivaidijo su hito „99 Problems“ atlikėju, tebėra mįslė daugeliui. Smurto protrūkį užfiksuotų saugumo kamerų vaizdo įrašas, nutekintas dar savaitės pradžioje, sukėlė milžinišką ažiotažą pramogų pasaulyje.

Jay Z ir Beyonce.<br>AP nuotr.
Jay Z ir Beyonce.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-05-15 16:05, atnaujinta 2018-02-13 22:01

Įraše matyti, kaip Solange kumščiuoja ir spardo svainį, o asmens sargybinis bando ją suvaldyti. Viena iš incidentą gaubiančių paslapčių – netikėtas Beyonce pasyvumas stebint audringą artimų žmonių ginčą.

Vienas iš porai artimų šaltinių dienraščiui „New York Daily News“ teigia galįs paaiškinti Solange išpuolį ir šaltą Beyonce reakciją. Pasirodo, kad S.Knowles pyktį įžiebė tai, kad per Kostiumo instituto pokylį Jay Z itin artimai bendravo su ilgamete pažįstama 40-mete dizainere Rachel Roy. Teigiama, kad R.Roy visą vakarą rėžė sparną aplink reperį. Tas nepatiko tiek Beyonce, tiek jos seseriai.

Tačiau Solange kantrybės taurė persipildė tuomet, kai Jay Z pareiškė norįs vykti į atlikėjos Rihannos rengiamas dūzges. Ir vykti jis norėjo vienas, be savo žmonos ar jos sesers. Tikima, kad Rihannos vakarėlyje taip pat turėjo būti ir R.Roy – tai galėjo pakurstyti Solange pykčio protrūkį.

Pasak žurnalo „Us Weekly“ šaltinių, 27-erių Solange ne tik apkumščiavo savo svainį, bet ir pagrasino R.Roy, kad bet kas, pernelyg priartėjęs prie Jay Z, turės reikalų su ja. Šioje situacijoje įtampą kelia faktas, kad R.Roy – pasiduoti nemėgstanti moteris, kuri tokias Solange kalbas galėjo priimti kaip mestą iššūkį.

Dizainerė R.Roy – buvusi ankstesniojo Jay Z verslo partnerio Damono Dasho žmona. R.Roy ir D.Dashas išsiskyrė 2008 metais. D. Dashas taip pat yra buvęs Jay Z vadybininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.