P.Anderson poilsiaudama nesistengia atrodyti pritrenkiančiai

Aktorė Pamela Anderson (46 m.) nežada praleisti šių metų Kanų kino filmo festivalio. Tačiau prieš pasirodydama jame aktorė mėgaujasi saule ir pietų Prancūzijos kurorto teikiamais malonumais. Draugiją moteriai palaiko vyras Rickas Solomonas.

P.Anderson leisdama laiką dviese su mylimuoju nesistengia sužavėti jo dailia šukuosena ar pritrenkiančiu makiažu.<br>AOP nuotr.
P.Anderson leisdama laiką dviese su mylimuoju nesistengia sužavėti jo dailia šukuosena ar pritrenkiančiu makiažu.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-05-16 12:38, atnaujinta 2018-02-13 21:05

Pamela ir jos vyras R.Solomonas iki prasidedant iškilmingiems renginiams nesistengia atrodyti itin patraukliai, dar kartą visuomenei parodydami, kad Holivudo spindesys, išsijungus kameroms, priblėsta.

P.Anderson leisdama laiką dviese su mylimuoju nesistengia sužavėti jo dailia šukuosena ar pritrenkiančiu makiažu. Prabangias sukneles ji taip pat paliko kaboti spintoje. Nors aktorę daugelis giria už išsaugotą jaunystę – lygią veido odą ir nepriekaištingą figūrą, natūralioje aplinkoje P.Anderson neatrodo taip stulbinančiai kaip ant raudonojo kilimo ar žurnalų puslapiuose.

Tiesa, pora atrodo atsipalaidavusi ir tikrai negalvoja apie tai, kaip atrodo. Būtent tai matyti paparacų užfiksuotose nuotraukose viešbučio „l'Eden Rock“ teritorijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.