Princo Harry pasiūlymas C.Bonas: „Pamėginkime dar kartą“

Buvo skelbta, kad tarp princo Harry ir jo mylimosios Cressidos Bonas viskas baigta. Neatlaikiusi jos pečius užgriuvusio visuomenės dėmesio Cressida paliko princą. Tačiau po trijų savaičių, praleistų atskirai, pora paslapčia susitaikė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 18, 2014, 12:06 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 7:51 PM

24 metų Cressidos artimi draugai atskleidė britiškam naujienų portalui dailymail.co.uk, kad C.Bonas aplankė princą Harry jo apartamentuose Kensingtono rūmuose. Pora pasikalbėjo apie jų ateitį, princas išreiškė norą pabandyti dar kartą.

Vienas C.Bonas draugų atskleidė, kad įsimylėjėliai palaikė glaudžius ryšius ir po išsiskyrimo.

„Cressida dar nepriėmė sprendimo. Viskas priklauso tik nuo jos“, – sakė neįvardytas šaltinis.

Žinia apie poros susitaikymą iškilo tuomet, kai žiniasklaida pastebėjo aiškius Cressidos pokyčius. Po išsiskyrimo su princu mergina buvo prislėgta – viešumoje pasirodydavo be makiažo, susivėlusi, apsmukusiais drabužiais.

Štai vos prieš kelias dienas C.Bonas tarsi atgimė iš naujo. Kartu su princese Beatrice mergina išėjo pasilinksminti į vieną Londono naktinių klubų. Tą vakarą Cressida atrodė stulbinančiai. Ji pasipuošė lyg pirštinė prigludusia mėlyna suknele, prie kurios priderino juodą delninukę. Puikų įvaizdį užbaigė kuklus makiažas ir subanguoti plaukai.

Šiaip jau kukli ir fotoaparatų blyksčių vengianti Cressida tą vakarą maloniai pozavo fotografams, visą laiką valiūkiškai šnekučiavosi ir krizeno.

Karališkosios šeimos stebėtojai šį Cressidos žingsnį palygino su Kate Middleton pasilinksminimais naktiniuose klube, kai Kate ir princas Williamas buvo išsiskyrę. Tuomet, vilkėdama trumpučius sijonėlius ir palaidines giliomis iškirptėmis, K.Middleton lankėsi princo pamėgtos pasilinksminimo vietose. Tokiu būdu Kate parodė princui Williamui, ką jis prarado. Vos po kelių savaičių jie ir vėl buvo pora.

Spėjama, kad C.Bonas galėjo imtis tokios pačios taktikos.

„Harry priklauso pavydžių vyrų tipui, – dailymail.co.uk sakė informatorius. – Jis matė Cressidos nuotraukas. Jis matė, kaip pritrenkiančiai ji atrodė“.

Tiesa, toks Cressidos pasirodymas galėjo būti ir moteriškas kerštas. Kai ši kamavosi dėl skyrybų, princas Harry laikėsi kur kas geriau. Prabėgus vos porai dienų po išsiskyrimo jis lankėsi savo bičiulio Guy Pelly vestuvėse, surengtose JAV. Jungtinės valstijos princą Harry pasitiko viešu kvietimu apsilankyti striptizo klube.

Tačiau striptizo klubų jam neprireikė – per vestuves princas Harry buvo užfiksuotas flirtuojantis su viešųjų ryšių eksperte Amanda Sheppard. Tai įsiutino C.Bonas.

„Visi pastebėjo, kad Cressida nebuvo laiminga“, – sakė vienas merginos draugų.

Princo Harry ir C.Bonas skyrybos karališkosios šeimos gerbėjams buvo lyg žaibas iš giedro dangaus, nes paskutiniais mėnesiais vis dažniau buvo kalbama apie galimas poros sužadėtuves. Sklido kalbos, kad princas ruošiasi kurti šeimą, kaip ir jo brolis princas Williamas, kuris 2011 metais vedė Kate Middleton ir praėjusią liepą susilaukė sūnaus princo George'o.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.