M.Fassbenderis: „Iš moterų man reikia tik sekso“

„Esu su ja tik dėl to, kad reikia su kuo nors mylėtis”, – apie savo naująją draugę Madaliną Gheneą (24 m.) sakė Holivudo žvaigždė Michaelas Fassbenderis (37 m.). Iš Rumunijos kilusi manekenė taip pat atvira – ją domina tik aktoriaus pinigai ir šlovė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-05-19 13:37, atnaujinta 2018-02-13 18:53

Filmų „Negarbingi šunsnukiai” ir „12 metų vergovės” įžymybė M.Fassbenderis niekuomet neslėpė – iš moterų jam reikia tik sekso.

Jeigu dailiosios lyties atstovės ima skųstis dėmesio stoka, aktorius mieliau joms pasiūlo pinigų.

M.Fassbenderis teigia dabartinei savo draugei Madalinai sumokėjęs 50 tūkst. JAV dolerių, kad tik ji nesipainiotų po kojomis per šiųmetę „Oskarų” teikimo ceremoniją.

Susitarimas merginai buvo priimtinas, tad raudonuoju kilimu aktorius žengė su savo motina.

Pažintis pobūvyje

Jiedu susitiko praėjusiais metais vakarėlyje, kurį surengė Steve’o McQeeno režisuotos biografinės dramos „12 metų vergovės” kūrėjai, verslininkai ir filmų platintojai.

M.Fassbenderiui buvo nuobodu. Jis išlenkė porą taurelių degtinės ir ieškojo progos kuo greičiau dingti iš pobūvio.

Staiga lyg iš niekur atsirado ji – nežemiško grožio būtybė, vilkinti suknelę iš lengvo alyvų spalvos audinio, pro kurį matėsi krūtinė, bamba ir auksinis bikinis.

Madalina Ghenea”, – prisistatė gražuolė. Michaelas paklausė, iš kur ji kilusi.

„Tai jums bus visai neįdomu, – atsakė mergina. – Gimiau pasaulio pakraštyje – mažame pietų Rumunijos miestelyje. Esu įsitikinusi, kad tokios šalies nė negirdėjote.”

„Rumunija?! Esu didelis romano „Drakula” gerbėjas ir visuomet svajojau apsilankyti Drakulos pilyje, – susidomėjo aktorius. – Ar jau matėte „12 metų vergovės”? Aš ten vaidinu žiaurų vergvaldį.”

Paaiškėjo, kad šio filmo Madalina nebuvo mačiusi. Tačiau jai labai patikęs Ridley Scotto „Prometėjas”, kuriame filmavosi ir M.Fassbenderis.

Šis prisipažinimas aktorių sutrikdė – jis buvo įsitikinęs, kad specialiųjų efektų prikimšta juosta gali būti įdomi tik paaugliams.

Aptarinėjo aktoriaus penį

Merginos, su kuriomis aktorius pastaruoju metu bendravo, paprastai prisimindavo 2011-aisiais pasirodžiusią S.McQeeno dramą „Gėda”. Joje M.Fassbenderio herojus nuolat šmėžuoja Adomo kostiumu.

Po šio filmo karščiausia Holivudo liežuvautojų tema tapo M.Fassbenderio pasididžiavimo dydis.

Tai buvo aptarinėjama ir per Auksinių gaublių teikimo ceremoniją. Į sceną pakilęs George’as Clooney pareiškė: „Jei mano aktoriniai duomenys būtų tokie kaip M.Fassbenderio, lengvai galėčiau žaisti golfą be lazdos.”

Progos pakalbėti šia tema nepraleido ir gražuolė aktorė Charlize Theron: „Kai ekrane išvydau didžiulį Michaelo „talentą”, labai užsinorėjau su juo padirbėti filmavimo aikštelėje!”

Beveik kiekviena naujoji M.Fassbenderio draugė užduodavo tą patį klausimą: ar ekrane matomas įspūdingo dydžio penis – tikras?

Aktorius atsakydavo: „Tikras, eime, parodysiu.”

Atrodo, kad M.Ghenea nebuvo mačiusi „Gėdos”, todėl standartinio klausimo aktorius tąkart neišgirdo.

Plastikos chirurgų kūrinys

Tokios įspūdingos merginos kaip M.Ghenea M.Fassbenderis anksčiau nebuvo sutikęs – putlios lūpos, didžiulės akys, kupeta šokoladinės spalvos plaukų, primenančių šilką.

Po peršviečiama suknele – tobula krūtinė su spindinčiais briliantiniais auskarais abiejuose speneliuose.

Vėliau, kai M.Ghenea ir M.Fassbenderis tapo meilužiais, žiniasklaida ėmė atvirai šaipytis iš naujosios aktoriaus draugės. Michaelas nustebo sužinojęs, kad Italijoje karjerą padariusi manekenė – plastinės chirurgijos specialistų meistriškumo rezultatas.

Krūtys, lūpos, skruostikauliai, akių forma, siluetas, kojos – visa tai buvo įdėta, prisiūta ir sulipdyta.

Ar tai M.Fassbenderiui pasirodė svarbu? Visiškai ne. Kodėl? Dėl labai paprastos priežasties, kurią jis išklojo be užuolankų: „Esu su ja, nes man reikia su kuo nors mylėtis.

Neketinu jos vesti, turėti bendrų vaikų, kurti ilgalaikių planų. Visos mano merginos visada žinojo, kad aš – katinas, kuris vaikšto vienas. Esu užkietėjęs vienišius, be to, apsivertęs darbais. Iš moterų man reikia tik sekso.”

Svajonė – turtingas vyras

Buvusių Madalinos meilužių sąrašas – įspūdingas. Likus keliems mėnesiams iki pažinties su M.Fassbenderiu rumunę paliko Holivudo širdžių daužytojas Gerardas Butleris. Anksčiau su Madalina viena lova paeiliui dalijosi futbolo žvaigždė Marco Borriello, aktorius Leonardo DiCaprio ir dainininkas Erosas Ramazzotti.

M.Ghenea norėjo žūtbūt tapti turtingo ir garsaus vyro žmona, bet jai vis nepasisekdavo.

Į savo tinklus įviliojusi M.Fassbenderį, manekenė iš pradžių tikėjosi įgyvendinti seniai sumanytą planą, tačiau aktorius atviru prisipažinimu sudėliojo visus taškus.

Tuomet ir gražuolė pareiškė iš naujojo draugo norinti tik pinigų ir šlovės.

Per atostogas liejo ašaras

Per praėjusias Kalėdas pora buvo nuvykusi į Rumuniją aplankyti Madalinos giminaičių. Michaelas gimtajame manekenės miestelyje ištvėrė vos dieną.

Jis išklausė merginos tėvo pasakojimą apie vietos įžymybes (padangų gamybos fabriką ir metalurgijos gamyklą) ir skubiai susirengė į šiaurės vakarinę Rumunijos sritį – Transilvaniją.

Aktorius nuvyko į pilį, kurioje, remiantis legendomis, gyveno grafas Drakula. Madalinos visiškai nedomino tokios ekskursijos. O gimtojo krašto, iš kurio paspruko būdama 16 metų, vaizdai jai sukeldavo tik liūdnus prisiminimus.

Sovietmečiu statyti aptriušę stambiablokiai namai, prišnerkštos gatvės, kioskai, kuriuose prekiaujama šlamštu, – viso to Madalina tikėjosi daugiau niekada nepamatyti.

Ji Michaelui aiškiai leido suprasti, kad svajoja apie Kalėdas Žydrajame Krante.

Nepaisydamas meilužės norų, aktorius nuvežė ją į vietas, kur rutuliojosi pamėgto romano siužetas.

Vienu metu rumunė apsipylė ašaromis ir taip ilgai verkė, kad aktoriui teko pažadėti naujametes atostogas pratęsti Milane (Italija).

„Sausį ten kaip tik prasideda išpardavimas!” – iš džiaugsmo net suplojo Madalina.

Būtent ten juos ir pastebėjo fotografai. Nuotraukose – Michaelas su užmaukšlinta kone iki nosies slidininko kepuraite ir pavargusi nuo lakstymo po prekybos centrus Madalina. Merginos nuovargį išdavė juodi ratilai po akimis.

Nuobodus ir įkyrus plepys

M.Fassbenderis neatsitiktinai pakenčia visų savo draugužių silpnybes. Kai buvo dar jaunas ir niekam nežinomas aktorius, jam nesisekė bendrauti su dailiosios lyties atstovėmis.

Vos tik Michaelas praverdavo burną, merginos imdavo žiovauti. Todėl paprastai jau pirmasis pasimatymas nueidavo šuniui ant uodegos, o aktorius įgijo įkyruolio ir tuščiažodžiautojo reputaciją.

„Bet įvyko stebuklas! Kai tik tapau populiarus ir turtingas, gavau teisę pliurpti visokias nesąmones. Merginos sėdi net išsižiojusios, gaudo kiekvieną mano atodūsį ir laiko mane velniškai žaviu, – stebėjosi aktorius. – Pinigai ir padėtis visuomenėje daro stebuklus!

Beje, mano požiūris į moteris nė kiek nepasikeitė nuo jaunystės laikų. Niekam nedaliju pažadų ir nesuteikiu vilčių.

Tik seksas, seksas ir dar kartą seksas. Na, kartais dar truputis mano retorikos.”

Sumušė savo draugę?

Ar toks aktoriaus požiūris neatbaidė moterų? Anaiptol. Daugybė dailiosios lyties atstovių pasiryžusios leistis bent į valandos nuotykį su juo.

Aktorius metus bendravo su atlikėjo Lenny Kravitzo dukra Zoe. Tiesa, vėliau tamsiaodė gražuolė jį iškeitė į aktorių Penną Badgley, nes šis, priešingai nei Michaelas, jos atžvilgiu turėjo kur kas rimtesnių ketinimų.

Pusę metų M.Fassbenderis draugavo su juodaode aktore Nicole Beharie. Vos porą mėnesių truko jo santykiai su aktore January Jones, kuri pagimdė sūnų.

Tiesa, ne su visomis mylimosiomis aktoriui pavyko išsiskirti taikiai.

Nemažai kraujo jam pagadino buvusi draugė Sunawin Andrews. Moteris kreipėsi į Los Andželo teismą tvirtindama, kad 2009 metais aktorius ją žiauriai sumušė.

S.Andrews papasakojo, kaip M.Fassbenderis neva tampė ją po kiemą, todėl jai lūžo nosis, buvo sužalota kelio girnelė ir viena kiaušidė.

Moteris iš buvusio meilužio reikalavo 200 tūkst. JAV dolerių kompensacijos.

Kai žurnalistai paklausė aktoriaus apie S.Andrews, jis tik patraukė pečiais: „Neprisimenu tokios. Tikriausiai tai merginai nepatiko, kad mes per greitai išsiskyrėme.”

Į ceremoniją – su motina

M.Fassbenderio romanas su M.Ghenea – pačiame įkarštyje, tačiau aktoriaus gerbėjai jau spėlioja, kada šie santykiai nutrūks.

Šiemet į „Oskarų” teikimo ceremoniją Michaelas atėjo su motina Adele.

Taip aktorius pateko į mamyčių sūnelių draugiją, kuriai jau priklauso jo kolegos L.DiCaprio, Jaredas Leto ir Bradley Cooperis. Bet kuriuo atveju M.Fassbenderiui tai nė motais.

„Ar Madalina nenuliūdo, kad nesivedėte jos į ceremoniją?” – „Oskaro” nominanto paklausė žurnalistai.

„Madalina yra blaiviai mąstanti mergina, – paaiškino aktorius. – Ji gauna iš manęs viską, ko reikia, o ko nereikia, nereikalauja.

Visi „Oskarų” nominantai gavome po krepšį dovanų ir po 50 tūkst. JAV dolerių. Visa tai atidaviau Madalinai. Už tai ji nesiveržė dalyvauti „Oskarų” teikimo ceremonijoje.”

Atostogauja su tėvu

Kol Madalina džiaugėsi prabangiomis dovanomis, Michaelas galėjo ramiai atostogauti su tėvu. Tai sena tradicija, kurios aktorius neketina atsisakyti dėl jokios moters.

Šiais metais tėvas ir sūnus motociklais sukorė daugiau nei 8 tūkst. kilometrų.

Vyrai pabuvojo Olandijoje, Vokietijoje, Prancūzijoje, Austrijoje, Slovėnijoje, Ispanijoje, Kroatijoje, Bosnijoje, Juodkalnijoje ir Italijoje.

Savaitgalį prisigeria

Po atostogų M.Fassbenderis grįžo į Angliją. Čia jis filmuojasi juostoje pagal Williamo Shakespeare’o tragediją „Makbetas”. Filmo premjera numatyta 2015-ųjų vasarą.

„Dabar mano dienotvarkę diktuoja kuriamas filmas. Ryte ir dieną – W.Shakespeare’as, vakare – karšta vonia.

Šeštadienius leidžiu už kampo esančioje airiškoje aludėje – ten šoku iki nukritimo ir prisilaku iki žemės graibymo. Toks gyvenimo ritmas mane visiškai tenkina”, – sakė M.Fassbenderis.

Gaudavo tik epizodinius vaidmenis

M.Fassbenderis gimė 1977 m. balandžio 2 d. Vokietijos mieste Heidelberge vokiečio Josefo ir airės Adele šeimoje.

Kai berniukui buvo treji, Fassbenderiai persikėlė į Šiaurės Airiją. Čia prabėgo Michaelo ir jo vyresniosios sesers Catherine vaikystė.

M.Fassbenderio tėvas dirbo vyriausiuoju virėju, o motina buvo jų nuosavo restorano valdytoja.

Mokydamasis mokykloje Michaelas patarnaudavo bažnyčioje prie altoriaus.

Vaikinas taip uoliai tai darydavo, kad tėvai manė, jog sūnus užsidarys vienuolyne.

Baigęs mokyklą Michaelas išmėgino daug darbų. Ilgiausiai jis dirbo pagalbiniu darbininku tėvų restorane.

Būdamas 19 metų Michaelas įstojo į Londone esantį aktoriaus meistriškumo koledžą. Būsima Holivudo žvaigždė mokėsi komedijos ir dramos klasėje.

M.Fassbenderis atkakliai siekė prasimušti į didįjį ekraną – eidavo į visas Londono kino studijose rengiamas atrankas, tačiau negaudavo net epizodinių vaidmenų.

2001-aisiais jis buvo pakviestas į televizijos mini serialą „Ginklo broliai”, kurį prodiusavo Tomas Hanksas ir Stevenas Spielbergas.

Po šio filmo aktorių aštuonerius metus kviesdavo atlikti tik epizodinių vaidmenų. Jie neatnešė nei pinigų, nei pasitenkinimo.

Iki 2009-ųjų Kalėdų likus keturioms dienoms Michaelo bute Londone pasigirdo lemtingas telefono skambutis – ekscentriškasis režisierius Quentinas Tarantino pasiūlė vaidmenį filme „Negarbingi šunsnukiai”.

Ši juosta pakeitė Michaelo gyvenimą. Į eilę prie aktoriaus ėmė rikiuotis garsūs režisieriai – nuo Davido Cronenbergo iki Ridley Scotto.

Kiekvieną vaidmenį palydėdavo daugybė M.Fassbenderio vaidybą šlovinančių recenzijų, o prie honoraro sumos atsirasdavo dar vienas nulis.

Už žiauraus vergvaldžio vaidmenį juostoje „12 metų vergovės” M.Fassbenderis šiemet buvo nominuotas „Oskarui”.

Draugystė sukėlė apkalbų audrą

Mergišiumi laikomam M.Fassbenderiui pastaruoju metu tenka neigti gandus, susijusius su lytine orientacija.

Tiesą sakant, aktorius pats juos ir pakurstė. Michealas artimai bendrauja su kolega Benedictu Cumberbatchu – tokiu pat užkietėjusiu vienišiumi.

Londone gyvenantys vyrai dažnai vaikšto vienas pas kitą į svečius, o neseniai Michaelas pareiškė: „Kartais man būna gaila, kad Benas – ne mergina. Nedelsdamas pasiūlyčiau jam savo ranką ir širdį. Man jis labai patinka – pomėgiu pakalbėti, gyvenimo būdu, meile kompozitoriui Richardui Wagneriui, aistra knygoms ir atsidavimu darbui.”

Kai pasklido kalbos apie netradicinę lytinę orientaciją, aktorius puolė aiškinti: „Oficialiai pareiškiu, kad nesu homoseksualus. Benas – taip pat. Tiesiog jam ir man patinka būti vienišiais.

Be to, esu toks pamišęs dėl darbo, kad galiu filmuotis iki ketvirtos valandos ryto be pertraukos. Argi gyvendamas tokiu režimu galėčiau išsaugoti santykius su moterimi ir kurti šeimą?”

Parengė Ona Kacėnaitė 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.