Nevykęs J.Lawrence juokelis susilaukė visuomenės paniekos

Ne paslaptis, kad Holivudo aktorė Jennifer Lawrence gali pasigirti išties puikiu humoro jausmu, tačiau pastarasis per Kanų kino festivalį išsprūdęs juokelis ne tik priminė tikrų tikriausio juodojo humoro apraišką, bet ir susilaukė visuomenės paniekos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 24, 2014, 4:30 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 1:48 PM

23-ejų filmo „Bado žaidynės“ žvaigždė nesėkmingai pajuokavo viena skaudžiausių ir aktualiausių nūdienos temų. Per Kanų kino festivalį minioje išvydusi filmo „Gravity“ režisierių Alfonso Cuaroną, J.Lawrence ėmė elgtis kaip pamišusi gerbėja. Ji nepaliaujamai rėkė iš džiaugsmo, o priėjusi prie režisieriaus ištarė: „Jus išvydusi ėmiau rėkti taip, lyg mane prievartautų!“

Nors A.Cuaronas į nevykusį juokelį sureagavo ramiai, jis atrodė patenkintas tokiu aktorės susižavėjimu, o kitiems festivalio svečiams toks J.Lawrence elgesys sukėlė šoką.

Netinkamu laiku netinkamoje vietoje išsprūdusi frazė neabejotinai apsunkino J.Lawrence gyvenimą – atgarsiai apie incidentą pasklido žaibišku greičiu, aktore pasibjaurėjo net ištikimiausi jos gerbėjai.

Kadangi J.Lawrence neturi savo „Twitter“ paskyros, oficialaus atsiprašymo ar komentaro šia tema vis dar nėra. Iš aktorės atstovų spaudai jokių žinių taip pat nesulaukta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.