Prabangi K.Kardashian vestuvių repeticija – Versalyje

Privatus vakarėlis Versalyje, begalė gėlių, muškietininkai ir būsima žmona, pasipuošusi įspūdinga suknele – štai ko reikėjo Kanye Westui, kad išvystume jo plačią šypseną. Penktadienio vakarą jis ir televizijos žvaigždė Kim Kardashian savo svečius pakvietė į vestuvių repeticiją Paryžiaus Versalyje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-05-24 13:22, atnaujinta 2018-02-13 13:57

Į Versalio Veidrodžių salę susirinkusiems svečiams pora oficialiai pranešė, kad vestuvės vyks gegužės 24-ąją Florencijoje, Italijoje. Spėjama, kas jaunųjų svečių sąrašą sudaro apie 600 pavardžių.

Susirinkusiesiems koncertavo dainininkė Lana del Rey – jaunojo specialiu prašymu ji atliko ir mėgstamiausią jaunosios dainą „Young and Beautiful“.

Kalbama, kad svečiams buvo užsakyta 1000 butelio rausvojo šampano. Vaišėms buvo patiekta laukinė lašiša ir gausus salotų stalas.

Svečiai galėjo vaikštinėti po rūmus, jų pasivažinėjimams laukė arkliais pakinkytos karietos, o personalui, patarnaujančiam pobūvį, buvo griežtai draudžiama bendrauti su jaunųjų svečiais. Pranešama, kad į vakarėlį svečiai atvyko 90-čia automobilių. Visos transporto priemonės turėjo pravažiuoti net du kontrolės punktus. Patys būsimi jaunavedžiai į saugomus nuo pašalinių akių rūmus atvažiavo „Porshe“ automobiliu prie galinių vartų. Nuotaka pasipuošė skulptūriška dizainerio Maison Martim Margielos suknele, primenančią fraką. Atviras rūbas išryškino jaunosios figūrą, kuria ji didžiuojasi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.