Skandalingoji Lily Allen ir vėl šokiravo savo gerbėjus

Trys speneliai, atviras nuogybių demonstravimas, drąsūs pasisakymai apie tai, kad pramogų pasaulis ją žavi dėl dovanojamų dizainerių apdarų ir nemokamų vakarėlių, o štai dabar – dar ir kompromituojantys pasistaipymai prieš kamerą. Regis, popmuzikos atlikėja Lily Allen tikrai žino, kaip atkreipti į save žiniasklaidos dėmesį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 29, 2014, 11:08 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 9:22 AM

Savo „Instagram“ paskyroje 29-erių žvaigždė pasidalino kiek neįprastu vaizdo įrašu iš persirengimo kambario. Telefono kamera darytame vaizdo įraše matyti įsiaudrinusi L.Allen, įsispraudusi į figūrą formuojančias kelnaites ir krūtinę tepridengusi ranka. Dainuodama įžymybė atliko ir keletą itin kompromituojančių šokio judesių.

Dviejų vaikų motinai, vos neseniai prabilusiai apie sugrįžimą ant scenos, toks elgesys nesvetimas. Moteris ne kartą vadinta didžiausia britų popmuzikos nepraustaburne, jai neretai klijuota vulgarios skandalistės etiketė.

Dar neseniai per interviu su žurnalu „Glamour“, Lily atskleidė, kad tiesiog pavargo nuolat būti namuose ir prižiūrėti vaikus.

„Sėdėti namuose visą dieną? Man tai tiesiog netinka. Pasiilgau buvimo ant scenos, pasiilgau nemokamų drabužių, rankinių ir geriausių staliukų prabangiuose restoranuose. Aš iš tiesų to pasiilgau“, – teigia L.Allen.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.