Holivudo žvaigždės laužo prizus ir taisykles

Spindintis Holivudo žvaigždžių gyvenimas - pilnas kuriozų. Garsenybės laužo prizus, dalyvauja nutrūktgalviškose lažybose ir varžybose bei yra puolamos benamių.

Daugiau nuotraukų (1)

Ona Kacėnaitė

Jun 2, 2014, 9:27 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 6:19 AM

Sulaužė „Oskarą”

Pelnyti „Oskaro” statulėlę svajoja daugybė aktorių, o ją gavę saugo kaip savo akį. Bet atrodo, kad aktorius ir alternatyviojo roko grupės „30 Seconds To Mars” vokalistas Jaredas Leto (42 m.) – ne iš tokių.

Neseniai jis sulaužė statulėlę, kurią mažiau nei prieš tris mėnesius gavo už geriausią antraplanį vaidmenį filme „Dalaso klubas”.

„Skaudi istorija. Norėjau draugams parodyti prizą, lipau laiptais, atsitiktinai paleidau iš rankų ir jis sulūžo”, – guodėsi laureatas.

Aktorius tvirtino statulėlę suremontavęs savo rankomis ir pastatęs šalia kitų apdovanojimų virtuvėje ant lentynėlės.

Iš tėvynės – niuksas

Beveik prieš pusantrų metų Rusijos pilietybę gavęs aktorius Gerard’as Depardieu (65 m.) vis dar turi nemalonumų Prancūzijoje.

Paryžiaus apeliacinis teismas paliko galioti žemesnės instancijos teismo sprendimą skirti aktoriui keturių tūkst. eurų (13,8 tūkst. litų) baudą už vairavimą išgėrus.

2012 m. lapkritį policija buvo sulaikiusi G.Depardieu, kai jis, apsvaigęs nuo alkoholio, nukrito nuo motorolerio. Praėjusių metų liepą teismas skyrė prancūzų aktoriui baudą ir šešiems mėnesiams atėmė vairuotojo pažymėjimą.

Tuomet G.Depardieu ir kreipėsi į apeliacinį teismą. Kol šis nagrinėjo bylą, kino žvaigždė prancūzišką vairuotojo pažymėjimą pakeitė į belgišką. Tačiau atrodo, kad baudą sumokėti jam vis dėlto teks.

TV kanalą nupirko iš panosės

Holivudo žvaigždė Jennifer Lopez (44 m.) aukcione nušluostė nosį savo buvusiam mylimajam repo ir hiphopo atlikėjui Puffui Dady.

Abi garsenybės rungėsi dėl teisės įsigyti televizijos kanalą „Fuse”. Jis atiteko J.Lopez, paklojusiai 226 milijonus JAV dolerių (maždaug 572 mln. litų).

Nubaudė valkatos

Aktorių Zacą Efroną (26 m.) už šiukšlinimą Los Andželo gatvėse pamokė ne policijos pareigūnai, o benamiai.

Z.Efronas su savo asmens sargybiniu sėdėjo automobilyje vienoje miesto gatvių. Aktorius nusprendė sutvarkyti saloną ir tiesiog į gatvę švystelėjo tuščią butelį.

Toks įžymybės poelgis papiktino šalia užkandžiaujančius benamius. Jie pareikalavo, kad aktorius pasiimtų butelį. Kai šis nesutiko, gatvių švara besirūpinantys benamiai į darbą paleido kumščius.

Nors Holivudo žvaigždės asmens sargybinis puolė ginti savo kliento, šiam nepavyko išvengti kelių mėlynių ant veido.

Už nuotrauką – seksas?

Ar įžymių fotografų darbus visada galima įvertinti vien pinigais? Ko gero, ne.

Štai britų modelis Emma Appleton socialiniame tinkle pranešė, kad garsusis Amerikos madų ir įžymybių fotografas Terry Richardsonas (48 m.) už jos nuotrauką žurnalui „Vogue” paprašė atsilyginti intymiomis paslaugomis.

Tiesa, žurnalo atstovai teigia nė neplanavę samdyti T.Richardsono.

Nutraukė sužadėtuves

Atrodo, kad skirtingais keliais suka Holivudo žvaigždė Uma Thurman (44 m.) ir jos sužadėtinis prancūzų milijardierius, rizikos draudimo fondų finansininkas Arpadas Bussonas.

Tokios kalbos pasklido, kai vakarėlyje, į kurį buvo pakviesti abu, Uma pasirodė viena. Be to, aktorė nemūvėjo sužadėtuvių žiedo.

„Tik laiko klausimas, kada jie oficialiai praneš nutraukiantys sužadėtuves”, – sakė vienas poros bičiulis.

Tai būtų ne pirmas U.Thurman ir A.Bussono išsiskyrimas. 2009-aisiais po dvejų metų draugystės aktorė buvo grąžinusi vyrui sužadėtuvių žiedą su aštuonių karatų briliantu. 2012-aisiais jie vėl buvo kartu. Pora turi dukrą Rosalind.

Kanų kino festivalyje U.Thurman švytėjo grožiu ir elegancija ir linksminosi su režisieriumi Quentinu Tarantino.

Nuogos triumfo akimirkos

Atlikėjo ir dainų autoriaus Enrique Iglesio gerbėjos artėjančiame pasaulio futbolo čempionate turėtų palaikyti Ispanijos rinktinę. Ir ne tik todėl, kad jų dievukas – ispanas, bet ir dėl to, jog sėkmės atveju jos galės išvysti jį nuogą.

Mat E.Iglesias, kuriam gegužės 8 d. sukako 39 metai, susilažino su britų pramogų verslo žvaigžde Alanu Carru.

Enrique pažadėjo – jeigu ispanai vėl taps pasaulio čempionais, jis nuogas užsiropš ant Trafalgaro aikštėje (Londonas) esančios liūto skulptūros.

Jeigu čempionate nugalės Anglijos rinktinė, tuomet ant didžiulio mėlyno gaidžio, stovinčio liūto kaimynystėje, nuogas lips A.Carras.

Tokios lažybos dainininkui – ne naujiena. Prieš ketverius metus jis lažinosi dėl Ispanijos futbolo rinktinės pergalės ir laimėjo. Tuomet E.Iglesias įvykdė savo pažadą – apsinuoginęs skriejo vandens slidėmis Majamyje.

Meilei taisyklės negalioja

Meilė trunka trejus metus – šią teoriją tokio paties pavadinimo knygoje iškėlė vienas garsiausių šiuolaikinių prancūzų rašytojų Fredericas Beigbeder (48 m.). Tačiau savo sugalvotą taisyklę jis pats su malonumu sulaužė.

Rašytojas su daugiau nei perpus jaunesne drauge Lara Micheli susituokė po ketverių metų draugystės. Vestuvės įvyko Bahamose artimiausių draugų rate.

23 metų L.Micheli – Paryžiaus katalikų instituto Menotyros fakulteto studentė, kartais dirbanti modeliu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.